ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΤΣΙΠΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ VEGAN

Posted by biohealth 16/09/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΤΣΙΠΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ VEGAN
Κάνοντας παγωτό vegan στο σπίτι είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε. Αυτή η συνταγή είναι εύκολο να γίνει, δεν χρειάζεται ψυγείο και, επιπλέον είναι τόσο αναζωογονητική και τέλεια για το καλοκαίρι.
Η απαλότητα της καρύδας δίπλα στην μπανάνα που αναμιγνύεται με τη φρεσκάδα του τζίντζερ, κάνει αυτό το ωραίο παγωτό έναν τέλειο συνδυασμό.
Και αν θέλετε να πάτε λίγο πιο κάτω , μπορείτε να προετοιμάσετε τσίπς μπανάνας στο σπίτι για να προσθέσετε ένα τραγανό τόνο.
Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε τη ζέστη;

Συστατικά:

  • 200 ml. κρέμα μαγειρικής καρύδας Ecomil
  • 30 ml. σιρόπι αγαύης NaturGreen
  • 100 γρ. παγωμένη μπανάνα
  • 15 ml. Λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη τζίντζερ ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κομμάτι ψιλοκομμένο τζίντζερ
  • ¼ κουταλιά αλάτι Μεσολογγίου
  • ¼ φλιτζάνι τριμμένη καρύδα ΟΛΑ ΒΙΟ

Για τα τσιπς μπανάνας:

  • 1 μπανάνα σε φέτες
  • ½ λεμόνι

Συνταγή:
Είναι μια πολύ απλή συνταγή, δεν υπάρχει μυστήριο.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε όλα τα συστατικά στο μίξερ τροφίμων (εκτός από την τριμμένη καρύδα).
Ανακατέψτε μέχρι να δημιουργήσετε ένα ομοιογενές μίγμα χωρίς σβώλους.
Όταν είναι έτοιμο, ετοιμάστε το καλούπι και ρίξτε το μείγμα. Τέλος, είναι καιρός να προσθέσετε την τριμμένη καρύδα.
Βάλτε το στην κατάψυξη και αφήστε το να κρυώσει τουλάχιστον μία νύχτα.
Αφαιρέστε το από την κατάψυξη 20 λεπτά πριν από το σερβίρισμα.
Για τα τσιπς μπανάνας, προθερμαίνετε πρώτα το φούρνο στους 180º. Κόψτε την μπανάνα σε λεπτές φέτες Τοποθετήστε το σε ένα ταψί (εξασφαλίζει ότι τα κομμάτια δεν είναι τοποθετημένα μεταξύ τους) και πασπαλίζουμε τα κομμάτια με το χυμό λεμονιού ω΄στε να μην μαυρίσουν οι μπανάνες. Ψήστε για περίπου 10 λεπτά, γυρίστε και ψήστε άλλα 10 λεπτά.

Σερβίρετε δίπλα στα τσιπς μπανάνας και απολαύστε ένα υπέροχο παγωτό.
Υπέροχες δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ