ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ

Posted by biohealth 05/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ
Συνταγή για 4 άτομα
Προετοιμασία: 1 λεπτό
Συστατικά:

  • -60gr αλέύρι Τ.1050 ΟΛΑ ΒΙΟ
  • -4 αυγά
  • -75gr ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • -200ml κρέμα μαγειρικής καρύδας ECOMIL
  • -1 Κουταλιά της σούπας γάλα ρυζιού RICE RICE
  • -1 Τσάι κουτάλι της Matcha (σκόνη)

Συνταγή:
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
2. Απλώστε σε ένα ταψί λαδόκολλα.
3. Ξεχωρίστε σε δύο κύπελλα τα ασπράδια και τους κρόκους. 
4. Χτυπάμε δυνατά τους κρόκους των αυγών με 20 γραμμάρια ζάχαρη καρύδας μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και απαλό. 
5. Προσθέστε το τσάι Matcha με το κουτάλι του γάλακτος ρυζιού και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέστε στο μείγμα.
6. Χτυπάμε το μείγμα με 40 g ζάχαρη καρύδας μέχρι να σφίξει. Επίσης, προσθέστε αυτά και ανακατεύουμε απαλά για να ενσωματώσει.
7. Προσθέστε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε μαζί.
8. Χύστε το κτύπημα στο τηγάνι, πάνω στο χαρτί και ψήνουμε για 12-15 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
9. Εν τω μεταξύ, χτυπήστε την καλά διατηρημένα με απλή ψύξη κρέμα με την υπόλοιπη ζάχαρη καρύδας και την αποθηκέυστε στο ψυγείο μέχρι τη χρήση.
10. Αφαιρέστε το μπισκότο από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει.
11. Απλώστε την κρέμα στην επιφάνεια στο κέντρο και κυλήστε το προσεκτικά.
12.Τέλος, καλύψτε το κέικ ρολό καλά με πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.


Απολάυστε αυτό το υπέροχο κέικ matcha tea από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ