ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Posted by biohealth 05/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Μια υπέροχη κρεμώδης σούπα με ντομάτα, κρέμα αμυγδάλου Ecomil και ένα νόστιμο ζεστό πιάτο vegan στο τραπέζι σας!
Συστατικά:

  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 3/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 9 μεγάλες ντομάτες
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα βασιλικού
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι ΟΛΑ ΒΙΟ
  • πάστα ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας
  • 2 κουταλιές της σούπας ζωμό λαχανικών
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου ECOMIL

Συνταγή:
1. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τα τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο
2. Κόβουμε τις ντομάτες σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείες
3. Ψιλοκόβουμε φύλλα βασιλικού σε μικρά κομμάτια
4. Προσθέστε στο τηγάνι: μείγμα ντομάτες, ψιλοκομμένο φύλλα βασιλικού, μαύρο πιπέρι, την πάστα ντομάτας και το ζωμό λαχανικών
5. Σιγοβράζουμε και ανακατεύετε τακτικά για 15 λεπτά
6. Προσθέστε την κρέμα αμυγδάλου ECOMIL και σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά
7. Σερβίρετε σε ένα μπολ και απολαύστε!
Ξεχωριστές δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ