ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

Posted by biohealth 05/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
Μια υπέροχη συνταγή vegan για τάρτα με κολοκυθάκια και κάρυ, χωρίς αυγό γάλα, αλλά κρεμώδης και νόστιμη χάρη στην κρέμα μαγειρικής καρύδας ECOMIL!
Συστατικά:

  • 200 ml γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη ECOMIL
  • 250 ml γάλα σόγιας φυσικό NATURGREEN
  • 100 γρ κολοκυθάκια
  • 2 gr άγαρ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά ΟΛΑ ΒΙΟ
  • αλάτι πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Συνταγή:
Σε ένα ζεστό λαδωμένο ταψί, τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, με λίγο αλάτι.
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το γάλα καρύδας, γάλα σόγιας, κάρυ και κουρκουμά. Προσθέστε το άγαρ και να ζεσταθεί μέχρι να βράσει. Αφήστε να βράζει για 2 λεπτά. Από τη φωτιά, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε αυτό το μίγμα σε ένα μπλέντερ, προσθέστε τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε γρήγορα.
Χύστε σε μικρά ποτήρια ή καλούπια, αφήνεται να ψυχθούν σε θερμοκρασία δωματίου και μετά στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Υπέροχες δημιουργίες vegan