ΚΙΝΟΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Posted by biohealth 05/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΚΙΝΟΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΥΛΙΚΑ:

  • 1 μέτρια γλυκοπατάτα, τη φλούδα + ψιλοκομμένο (περίπου 3 φλιτζάνια)
  • 1 μεγάλο μπρόκολο στέμμα, κομμένο σε μπουκετάκια (περίπου 2 φλιτζάνια)
  • ½ λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους (περίπου 1 φλιτζάνι)
  • 300γρ ρεβίθια ΟΛΑ ΒΙΟ, στραγγισμένα και ξεπλένονται
  • 300γρ ντοματαάκια κονκασέ
  • 2 1/2 φλιτζάνια γάλα καρύδας ECOMIL
  • ¼ φλιτζάνι κινόα ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο (περίπου 1 κουταλιά της σούπας)
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​τριμμένο τζίντζερ
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κουρκουμά ΟΛΑ ΒΙΟ (ή 1 κουταλάκι του γλυκού)
  • 3 κουταλάκια του γλυκού tamari σάλτσα
  • ½ - νιφάδες τσίλι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • 1 - 1 ½ φλιτζάνια νερό

ΣΥΝΤΑΓΗ:
1. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά στην κουζίνα (εκτός κινόα)από χαμηλή σε υψηλή θερμοκρασία και μαγειρεύουμε για 3-4 ώρες μέχρι η γλυκοπατάτα μέσα στο κάρυ να πήξει.
2. Όταν αυτό είναι σχεδόν έτοιμο προετοιμάστε την κινόα σας.
Οταν βράσει σε λίγο η κινόα είστε έτοιμοι να απολάυσετε αυτό τον υπέροχο συνδυασμό.
3. Απολαύστε το!
Υπέροχες vegan δημιουργίες από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ