ΠΟΥΤΙΓΚΑ CHIA ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΦΡΑΟΥΛΕΣ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Posted by biohealth 05/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΠΟΥΤΙΓΚΑ CHIA ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΦΡΑΟΥΛΕΣ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Συστατικά:

  • 250 ml γάλα αμυγδάλου βανίλια ECOMIL
  • 40 γραμμάρια σπόρους chia OLA BIO
  • 150 γραμμάρια φράουλες OLA BIO
  • 25 γραμμάρια της σιρόπι αγαύης NATURGREEN
  • 2 κουταλιες της σούπας χυμός πορτοκάλι

Συνταγή:
Αρκετές ώρες πριν, ανακατεύουμε τους σπόρους chia με γάλα αμυγδάλου και ιδιαίτερα τα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό θα αποτρέψει τους σπόρους να κολλήσουν.
Το βάζουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.
Η πουτίγκα σας είναι έτοιμη!
Αν θέλετε στο επιδόρπιο σας μπορείτε να καλύψετε με εποχιακά φρούτα.
Για αυτήν την συνταγή προτείνουμε φράουλες.
Καθαρίστε τις φράουλες και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Μαγειρέψτε τις με αγαύη για 10 λεπτά.
Όταν ψηθεί, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και αφήστε να κρυώσει.
Η σάλτσα είναι έτοιμη και την τοποθετούμε πάνω στην πουτίγκα μας.
Πρωινό, σνακ, επιδόρπιο υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να απολαύσετε αυτήν την πουτίγκα! 
Αξέχαστες και ιδιαίτερες συνταγές vegan ...από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ