Κεκάκια Σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου vegan

Posted by biohealth 01/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΚΕΚΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με γάλα αμυγδάλου vegan
Συστατικά: για 20 muffins:

  • Αλεύρι 200gr Τ.1050 ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 100 g ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 250 ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη ECOMIL
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 80 ml του ηλιελαίου
  • Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
  • 100 g σταγόνες μάυρης σοκολάτας

Συνταγή:
1.Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ
3. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά αφού ανακατευτούν καλά στο μίξερ.
4. Μοιράστε το μίγμα σε κουπάκια για cupcakes
5. Ψήστε για 20 λεπτά
6. Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε ένα πλέγμα
Αλλη μία υπέροχη συνταγή από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ για όλους τους φίλους Vegan και όχι μόνο