ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ VEGAN ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ & ΚΑΚΑΟ

Posted by biohealth 01/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ VEGAN ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ & ΚΑΚΑΟ

Υλικά:

  • 100gr λιωμένο λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 100gr ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι αγαύης
  • 1 κουταλάκι κανέλα κευλάνης ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 90gr αλεύρι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 90gr αλεύρι που φουσκώνει Τ.1050 ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 25gr νιφάδες καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 2 εκατοστών ψιλοκομμένο τζίντζερ ρίζα ή σκόνη
  • 1 κουταλιά της σούπας κολοκυθόσπορος ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 20ml χωρίς γάλα καρύδας χωρίς γλυκαντικά ECOMIL

Παρασκευή:

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 C 
2. Χτυπήστε το λάδι καρύδας και ζάχαρη καρύδας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό μίξερ)
3. Χτυπάμε στην συνέχεια το σιρόπι αγαύης
4. Προσθέστε τα ξηρά συστατικά, στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε σε μια μαλακή ζύμη. Εάν είναι πάρα πολύ κολλώδες, προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
5. Πλάστε με ένα κουταλάκι του γλυκού την ζύμη σε σχήμα μπισκότου
6. Τοποθετήστε σε ένα λαδωμένο ταψί
7. Ψήστε για 10-15 λεπτά. Όταν τα μπισκότα αποκτήσουν το χρυσό καφέ χρώμα είναι έτοιμα
8. Αφαιρέστε από το φούρνο
9. Αφήστε τα να κρυώσουν
10. Απολαύστε τα!
Μια υπέροχη συνταγή για κουλουράκια vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ