ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ- ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

Posted by biohealth 01/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ- ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

Υλικά:

  • 60 gr γάλα αμυγδάλου σκόνη βιο ECOMIL σε σκόνη σε ένα ποτήρι νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 2 αυγά (ή 200 g τόφου)
  • 2 κρόκους αυγών (ή αλεύρι ταπιόκα)
  • 200 dl κρέμα μαγειρικής φυτική αμυγδάλου ή καρυδας ECOMIL κτυπώντας
  • 1/2 λίτρο χυμού φρούτων (φράουλα, μπανάνα, πεπόνι, καρπούζι, κ.λπ.).

Παρασκευή:

1. Χτυπάμε τα αυγά (ή tofu) με τη ζάχαρη καρύδας και στη συνέχεια με το γάλα και τα φρούτα, και όλα αυτά χωρίς θέρμανση
2. Στην συνέχεια τα αφήνουμε να έρθουν σε σημείο βρασμού.
3. Αφήνουμε να κρυώσει.
4. Όταν κρυώσει προσθέστε την σαντιγί (φυτική κρέμα) και βάλτε στην κατάψυξη αφαιρώντας το μείγμα περιστασιακά.
Καλοκαιρινή απόλαυση από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ