Κέικ κρύο πεπόνι με γάλα αμυγδάλου

Posted by biohealth 01/08/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΚΡΥΟ ΚΕΙΚ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ECOMIL (σκόνη)

Υλικά για 4 άτομα:

200 g του μπισκότα τετράγωνα ντίνκελ Biobreak ή πτι μπερ
100g μαργαρίνη
40 g ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ 
2 φέτες πεπόνι
45 g ECOMIL Γάλα αμυγδάλου σκόνη ECOMIL διαλύονται σε 375 ml (½ φλιτζάνι)
2 cs ζελατίνη ή άγαρ-άγαρ.

 

Προετοιμασία:

Σπάστε τα μπισκότα με ένα γουδί ή στο μπλέντερ σε πολύ μικρά κομματάκια (τρίμα).
Ζεσταίνετε την μαργαρίνη και προσθέστε τα μπισκότα και την ζάχαρη καρύδας μαζί, ώστε να γίνουν μια ζύμη και τα βάζετε σε μία φόρμα.
Τη βάζετε στο φούρνο σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά.
Ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου με την ζελατίνη ή το αγάρ αγάρ μέχρι ελαφρώς πήξει.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση του κέικ όταν κρυώσει και διακοσμήστε αυτό το δροσερό γλυκό με κομματάκια από πεπόνι.