ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ VEGAN ME ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ

Posted by biohealth 21/09/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Συστατικά για (4 άτομα):

8 φέτες ψητού ψωμιού σίκαλης ή ντίνκελ
360 g χορτοφαγικό τυρί μοτσαρέλα Green Vie
150 g βιολογικά ντοματίνια
10 φύλλα φρέσκο βιολογικό βασιλικό
φρέσκια ρίγανη βιολογική
2 σκελίδες σκόρδου
Αλάτι Μεσολογγίου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ΒΙΟ-ΗΛΙΣ

Προετοιμασία:
Πλύνετε προσεκτικά τις ντοματίνια και τα αρωματικά βότανα. Κόψτε το χορτοφαγικό τυρί σε 6 κομμάτια το καθένα και οι ντομάτες σε τέσσερα μέρη. Βάλτε τα πάντα σε ένα μπολ, προσθέστε το ψιλοκομμένο βασιλικό με ταδάχτυλά σας, ρίγανη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι και ανακατέψτε καλά. Τρίψτε το σκόρδο στην bruschetta και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο που σερβίρει και τοποθετήστε το σάλτσα πάνω. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο πριν το σερβίρετε.

Απολαυστικές δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ