ΣΠΙΤΙΚΗ ΧΑΡΟΥΠΟΚΡΕΜΑ

Posted by biohealth 01/09/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Συστατικά:

  • 100 gr. καβουρδισμένα φουντούκια

  • 50 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα

  • 60 gr. του φυσικού γάλακτος αμυγδάλου,ή καρύδας ή σόγιας,ή φουντούκι ECOMIL

  • 15 gr. κακάο ΟΛΑ ΒΙΟ

  • 20 gr χαρουπάλευρο ΟΛΑ ΒΙΟ

  • 25 gr. σιρόπι αγάυης NATURGREEN

Συνταγή:
Αλέστε τους ξηρούς καρπούς σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μύλο για λίγο πάνω από 5 λεπτά. Θα δείτε ότι για πρώτη φορά τον πολτό και σύντομα θα απελευθερωθεί το λάδι και το βούτυρο. Πρέπει να αλέσουμε μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι και το βούτυρο να είναι κρεμώδες.
Προσθέστε το φυτικό γάλα ,σιρόπι αγάβης το κακάο και το χαρουπάλευρο. Ανακατεύουμε με τον επεξεργαστή.
Με τη βοήθεια σπάτουλας, αναμείξτε την κρέμα μέχρις ότου όλα τα συστατικά είναι συνδυάζονται και να είναι κρεμώδη.
Σημειώση
Κρατάμε την υπέροχη χαρουπόκρεμα μας σε ένα σφραγιζόμενο δοχείο και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Υπέροχες δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ