MAFFIN ME ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ & GOJI

Posted by biohealth 08/05/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Ενα νόστιμο vegan γλυκό για να ξεκινήσετε όμορφα την μέρα σας
Συντελεστής δυσκολίας: μέτρια         Χρόνος παρασκευής: 45 λεπτά
Συστατικά:

  • 250 g αλεύρι σταριού ολικής ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 160 g ακατέργαστη ζάχαρη ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 16 g νιφάδες πατάτας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 40 g αλεύρι κάνναβης   FIOR DI LOTO
  • 1 φακ. μαγιά ξερή ΒΙΟ
  • 240 ml ρόφημα ρυζιού ή καρύδας ECOMIL
  • 40 ml ελαιόλαδο βιολογικό
  • 80 g καρποί γκότζι ΟΛΑ ΒΙΟ
  • λίγο αλάτι Μεσολογγίου (πρέζα)

Προετοιμασία:
Κοσκινίστε και τα δύο αλεύρια και προσθέστε τη ζάχαρη και μια πρέζα αλατιού. Ξεχωρίστε ξεχωριστά το ελαιόλαδο και το φυτικό γάλα. Ανακατέψτε αργά τα υγρά συστατικά σε στερεά. Μόλις λάβετε ένα ομοιογενές μίγμα, προσθέστε τα μαγιά και τα γκότζι. 
Γεμίστε τα κύπελλα με το μείγμα έως ¾ του ύψους τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 25/30 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει και να σερβίρετε.

Απολαυστικές δημιουργίες vegan για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ