ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΣΙΟΥΣ & ΣΜΕΟΥΡΑ ΒΙΟΥΓΕΙΑ·ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Ένα νόστιμο ωμό vegan ς κέικ. Επειδή δεν πρέπει όλες οι πίτες να περάσουν από το φούρνο. Αν ψάχνετε για κάτι τραγανό αλλά κρεμώδες ταυτόχρονα, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Κάθε μπουκιά είναι μια έκ

Posted by biohealth 26/03/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

 Ένα νόστιμο ωμό vegan ς κέικ. Επειδή δεν πρέπει όλες οι πίτες να περάσουν από το φούρνο. Αν ψάχνετε για κάτι τραγανό αλλά κρεμώδες ταυτόχρονα, αυτή είναι η ευκαιρία σας.
Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη γεύσης και ένα μείγμα αισθήσεων. Συνδυάζει τη γλυκιά, την κρεμώδη υφή και την ελαφρώς όξινη και φρέσκια γεύση. Ιδανικό για κάθε γεγονός. Υγιεινή συνταγή και χωρίς ψήσιμο.
Συστατικά
Για τη βάση:

  •  200 γρ. νιφάδες βρώμης ΟΛΑ ΒΙΟ   (χρησιμοποιήστε βρώμη χωρίς γλουτένη εάν το χρειάζεστε).
  •   60 ml λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ

Για την γέμιση της τάρτας:

  • 100 γρ. κάσιους ΟΛΑ ΒΙΟ (μουσκεμένα για 8 ώρες)
  • ½ αβοκάντο
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα lime (λαιμ)
  • Μισό φλιτζάνι χυμό lime
  •  40 ml. του σιρόπι αγάβης
  •  60 ml. ρόφημα καρύδας  Ecomil
  •  1/2 φλιτζάνι κράνμπερρυ και σμέουρα ΟΛΑ ΒΙΟ

Προετοιμασία
Πρώτα απ 'όλα, ας προετοιμάσουμε τη βάση του κέικ μας. Για να το κάνετε αυτό ρίξτε τις νιφάδες βρώμης και λάδι καρύδας στον επεξεργαστή σας και δώστε μερικές στροφές για να αναμιχθούν καλά.
    Χύστε το μισό μίγμα σε ένα από τα καλούπια και το άλλο μισό στο άλλο. Ψύξτε για τουλάχιστον 1 ώρα (για να σταθεροποιήσετε τη βάση).
    Για να προετοιμάσετε το γέμισμα, βάλτε τα κάσιους να μουλιάσουν τη νύχτα πριν. Αφού τα έχετε ετοιμάσει, τα πλένετε και τα τυλίγετε καλά. Ανακατέψτε τα κάσιους, αβοκάντο, λάδι καρύδας, ξύσμα lime, χυμό lime, σιρόπι αγάβης και γάλα καρύδας στον επεξεργαστή σας. Επεξεργαστείτε τα πάντα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
    Αφαιρέστε τα καλούπια από το ψυγείο και διαιρέστε το ¾ του μείγματος μεταξύ των δύο ταρτών. Ψύξτε άλλη μια ώρα. Αφήνουμε το ¼ του μείγματος για το γέμισμα με κόκκινα φρούτα.
    Συνδυάστε το υπόλοιπο μείγμα με τα κόκκινα φρούτα. Βγάλτε ξανά τα καλούπια και προσθέστε αυτή την τελευταία στρώση. Διακοσμήστε με κράνμπερρυ και σμέουρα και φυλάξτε στο ψυγείο τουλάχιστον μερικές ώρες πριν το σερβίρετε.
Νόστιμες vegan δημιουργίες από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ