ΚΌΚΚΙΝΟ ΡΎΖΙ ΤΗΓΑΝΗΤΌ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΆ & ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

Posted by biohealth 25/03/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΥΛΙΚΑ:                                                                         

  • 1 κούπα κόκκινο ρύζι ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα
  • 1 κούπα κομμένο λάχανο
  • 2 κούπες βρασμένο καλαμπόκι
  • 100γρ αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1/2 κουτ.γλυκού κουρκουμά ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 2 αυγά βιολογικά
  • λίγο ελαιόλαδο αλάτι μεσολογγίου,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:                                                             
Βράζουμε το κόκκινο ρύζι με λίγο αλάτι για 40 λεπτά
1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτετε κομμένο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο τριμμένο για να τα σωτάρετε.
2. Προσθέτετε στο μείγμα και το ψιλοκομμένο λάχανο.
3. Σωτάρετε μέχρι να γίνει διάφανο το κρεμμύδι και το λάχανο σε χαμηλή σχετικά φωτιά.
4. Ρίχνετε και το ρύζι στο μείγμα μαζί με τους σπόρους κάνναβης. Ανακατεύετε και συνεχίζετε να σωτάρετε.
5. Προσθέτουμε το βρασμένο καλαμπόκι,τον κουρκουμά αλάτι και πιπέρι, χτυπάμε τα δύο αυγά καλά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ψηθεί το αυγό και σερβίρετε.