PIZZA VEGANA τραγανή

Posted by biohealth 12/03/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ σας προτείνει αυτή τη νόστιμη πίτσα χωρίς  γλουτένη με την μπεσαμέλ αμυγδάλου ECOMIL . Αυτή η συνταγή είναι θρεπτική και εύκολη. Απολαύστε  τη!  
 Συστατικά:  
 Ζύμη πίτσας:      

  •  2 φλιτζάνια αλεύρι ρυζιού ΟΛΑ ΒΙΟ     
  • 1 φλιτζάνι κορν φλάουερ (άμυλο καλαμποκιού) ΟΛΑ  ΒΙΟ   
  •  1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν  
  •  1 πρέζα θαλασσινό αλάτι   
  •  1 κουταλιά ρίγανη τριμμένη ΟΛΑ ΒΙΟ  
  •  1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι ΟΛΑ ΒΙΟ   
  • 4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 

Σάλτσα μπεσαμέλ:      

  •  1/2 κούπα κρέμα bechamel αμυγδάλου EcoMil    
  • 2 κουταλάκια κορν φλαόυερ    ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 3 κουτ. σούπας νερό   
  • 1/4 κουταλάκι θαλασσινό αλάτι 

 Επιλέξτε τα συστατικά της γεύσης σας για να τα τοποθετήσετε  στην κορυφή, όπως ρόκα, ντομάτα, μανιτάρια, ή ελιές    
Προετοιμασία:   
Βάση πίτσας:   Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C. Βάλτε όλα τα ξηρά  συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε σιγά-σιγά το νερό  και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα πάντα πολύ καλά, μπορείτε επίσης να βάλετε τη  ζύμη στο τραπέζι με λίγο αλεύρι και ζυμώστε καλά μέχρι να είναι ελαστική. Δεν  πρέπει να κολλήσει στα χέρια. Βάλτε σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε για  20 λεπτά ή έως ότου η ζύμη είναι πραγματικά τραγανή.      
Σάλτσα μπεσαμέλ:   Ζεσταίνετε την κρέμα Ecomil béchamel και προσθέστε λίγο αλάτι  στη θάλασσα. Αραιώστε το άμυλο καλαμποκιού στο νερό, ανακατέψτε καλά και  προσθέστε τη σάλτσα μπεσαμέλ. Ανακατέψτε καλά για περίπου 4 λεπτά, μόλις αρχίσει  να πήζει, σβήστε τη φωτιά και αφήστε την να κρυώσει.   Βάλτε τη σάλτσα στη ζύμη και προσθέστε τα αγαπημένα σας  συστατικά με λίγο περισσότερο θαλασσινό αλάτι, πιπέρι και λίγο  ελαιόλαδο.   
Υπέροχες δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ