ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Posted by biohealth 22/02/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα παρά με ένα καλό και νόστιμο πρωινό.
Έχοντας διαφορετικές επιλογές στο χέρι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό ένα τέλειο και πλήρες γεύμα. Γι 'αυτό σας προσφέρουμε μερικές νόστιμες vegan τηγανίτες με βρώμη και γάλα αμυγδάλου. Ένα πολύ εύκολο μίγμα και γεμάτο φυτικές πρωτεΐνες. 
Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες ή να συνοδεύσετε με φρούτα ή σπιτική μαρμελάδα.
Συστατικά:

  •    200 γραμμάρια αλεύρι βρώμης  ολικής αλέσεως ΟΛΑ ΒΙΟ
  •     2 φλιτζάνια ρόφημα αμυγδάλου ECOMIL
  •     1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά
  •     1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  •     2 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγάβης NATURGREEN
  •     1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  •     Εξτρα παρθένο λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ για το τηγάνι σας

Εκτέλεση:
    Ανακατέψτε όλα τα συστατικά, εκτός από το ρόφημα αμυγδάλου, και ανακατέψτε.
    Ανακατέψτε αργά προσθέτοντας το ρόφημα αμυγδάλου, αν δείτε ότι με δύο φλιτζάνια το μείγμα είναι πολύ πυκνό, προσθέστε περισσότερα για να αποκτήσετε ένα υγρό μείγμα και κατάλληλο για τηγανίτες (δεν πρέπει να είναι πάστα).
    Χρησιμοποιήστε μια αντικολλητική κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε σε υψηλή φωτιά και ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας. Όταν ζεσταθεί καλά, μειώστε τη θερμοκρασία.     Μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει το μείγμα.
Βοηθήστε τον εαυτό σας σε ένα πιάτο ή με ένα καπάκι για να δημιουργήσετε τις τηγανίτες και στην συνέχεια τοποθετήστε τις στο τηγάνι γυρίζοντας πλευρά όταν ροδίσουν.
   Ανακαθαρίστε λίγο το τηγάνι και επαναλάβετε τη διαδικασία. Έτσι, μέχρι να τελειώσετε με τη ζύμη.
    Οι τηγανίτες μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για 3-4 ημέρες, ακόμη και μπορείτε να τους παγώσετε! * Έτσι μπορείτε να τις απολαύσετε όποτε θέλετε.
Νόστιμες δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ