ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ - ΚΑΣΙΟΥΣ

Posted by biohealth 19/01/2019 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Τραγανά απολαυστικά μπισκότα με βάση ξηρούς καρπούς, φυτική κρέμα μαγειρικής κάσιους και ζάχαρη καρύδας ....μία vegan απόλαυση που θα σας ξετρελάνει.
Συστατικά (22 κομμάτια)
Ζύμη                                                                                                              

  • 175 g αλεύρι τύπου 550 ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 20 g ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη βανίλιας
  • 40 γραμμάρια ελαφριάς φυτικής μαργαρίνης
  • 55 ml κρέμα μαγειρικής κάσιους ECOMIL
  • Γέμιση κρέμας
  • 100 γρ. κάσιους ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 50 γρ. φουντούκια τριμένα ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 20 γρ. ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 40 ml κρέμα μαγειρικής κάσιους ECOMIL

Προετοιμασία ζύμης                                                                                            
 Σε ένα μπολ, προσθέστε αλεύρι, ζάχαρη καρύδας, σκόνη βανίλιας και ανακατέψτε
Προσθέστε τη μαργαρίνη και χτυπήστε τα πάντα με τα χέρια σας.
Ρίξτε την κρέμα κάσιους, ζυμώστε και σχηματίστε μια πάστα.
Καλύψτε και αφήστε την να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.

Προετοιμασία για την γέμιση                                                                              
Ανακατέψτε τα κάσιους, τη σκόνη φουντουκιού, τη ζάχαρη καρύδας, την κρέμα κάσιους. Ανακατεύουμε καλά.
Ισιώστε τη ζύμη σε ένα φύλλο χαρτιού περγαμηνής, κόψτε τη ζύμη στο σχήμα της αρεσκείας σας 
Προθερμάνετε το φούρνο σε(180 °)
Απλώστε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και τοποθετήστε τα μπισκότα σας σε ένα δίσκο και ψήνετε.
Ψήστε περίπου 20 λεπτά, μόλις ψηθούν τα μπισκότα, αφαιρέστε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν.
Είναι έτοιμο ένα νοστιμότατο και υγιές ανατολίτικο μπισκότο 
Απολαυστικές δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ