ΨΗΤΟ ΜΗΛΟ ΑΧΛΑΔΙ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Posted by biohealth 17/12/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Ένα εναλλακτικό πιάτο με φρέσκα φρούτα , αυτό είναι ένας διαφορετικός τρόπος προετοιμασίας μιας σαλάτας και ένας ακόμα πιο διαφορετικός τρόπος κατανάλωσης φρούτων! Είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστείτε και σίγουρα να σας αφήσει εντυπωσιασμένους! Είναι σημαντικό να προσθέτουμε φρούτα στη διατροφή μας επειδή περιέχουν μια σημαντική ποσότητα βιταμινών, ανόργανων συστατικών και αντιοξειδωτικών.
Συστατικά:

  • 1 κόκκινο μήλο
  • 1 αχλάδι
  • 1 κομμάτι κατσικίσιο τυρί
  • παπαρουνόσπορος ΟΛΑ ΒΙΟ
  • σιρόπι καρύδας Naturgreen

Προετοιμασία:
Πλένετε καλά τα φρούτα, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε και τις φλούδες ιδίως στα βιολογικά φρούτα κόβουμε το μήλο και το αχλάδι στη μέση και πάλι κάθε μισό κατά το ήμισυ, χρησιμοποιώντας ένα καλό μαχαίρι, θα φτιάξουμε φέτες και των δύο φρούτων. Προετοιμάζουμε ένα πιάτο σε μεσαία / υψηλή θερμότητα, για να ψήσουμε τα κομμένα φρούτα μπρος πίσω , μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν λίγο.
Μόλις τα φρούτα ψηθούν, προσθέστε το κατσικίσιο τυρί για γεύση και μια χούφτα παπαρουνόσπορο και πραιρετικά σιρόπι καρύδας.
Μια διαφορετική έκδοση της σαλάτας που δεν θα μετανιώσετε! όταν τα φρούτα μαγειρεύονται τόσο λίγο δεν πρέπει να ανησυχούμε για την απώλεια των θρεπτικών ουσιών. Συνοδεύεται από ένα καλό κομμάτι ψωμιού ολικής αλέσεως, αυτό είναι απίστευτο!
Υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ