ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΦΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Posted by biohealth 26/11/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΦΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ετοιμάστε, την σχάρα! Σας έχουμε ένα εύκολο και νόστιμο vegan πιάτο.
Συντελεστής δυσκολίας: εύκολο    Χρόνος προετοιμασίας : 30 λεπτά
Συστατικά για (4 άτομα):

  • 400 g Τόφου φυσικό LORD OF TOFU
  • 3 κολοκυθάκια
  • 15 ντομάτες τσέρυ (μικρές)
  • 5 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο 
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • αλάτι Μεσολογγίου χονδρό
  • 1 κουταλάκι ελαιολαδο βιολογικό ΒΙΟ-ΗΛΙΣ
  • δεντρολίβανο,ρίγανη,θυμάρι,πάπρικα ΟΛΑ ΒΙΟ 

Προετοιμασία:
Πλύνετε τα λαχανικά και τα αρωματικά βότανα. Κόψτε τα κολοκυθάκια σε φέτες και το τόφου σε κύβους. Ετοιμάστε το μαρινάρισμα ψιλοκομίζοντας το σκόρδο και τα βότανα, στη συνέχεια προσθέστε κέτσαπ, βαλσαμικό ξύδι, λάδι, χοντρό αλάτι και κόκκινη πιπεριά. Σε ένα μπολ βάλτε τα κολοκυθάκια, ολόκληρες ντομάτες και τόφου και σερβίρετε με τη σάλτσα. Αφήστε να μαριναριστούν για τουλάχιστον τρεις ώρες. Μετά από τον απαραίτητο χρόνο, κάντε τα σουβλάκια εναλλάσσοντας τα λαχανικά και το τόφου για γεύση. Μαγειρέψτε τα στην σχάρα για 5/6 λεπτά ανά πλευρά. Απολαύστε ζεστά.    
Απολαυστικές δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ