ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΦΟΥ

Posted by biohealth 09/11/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Η μυστική συνταγή σας για ένα τέλειο vegan  μπάρμπεκιου.
 Vegan μαριναρισμένα tofu  σουβλάκια
 Κατηγορία συνταγής: εύκολη (vegan)    Χρόνος εφαρμογής: 45 λεπτά  
 Συστατικά (3 άτομα):                                                                                                                                     

  • 360gr  τόφου  (κατά προτίμηση LORD OF TOFU φυσικό)
  •  2 κουταλιές της σούπας shoyu σάλτσα σόγιας
  •  1 κουταλάκι χυμός τζίντζερ (ή λεμόνι με τζίντζερ  σκόνη) 
  • Σουσάμι ΟΛΑ ΒΙΟ
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο   

Προετοιμασία:                                                                                                                                                 
Ανακατέψτε σε ένα μπολ δύο κουταλιές shoyu με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό  τζίντζερ. Κόψτε το tofu σε κύβους και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο για  μισή ώρα. Ζεστάνετε τη σχάρα, στραγγίζετε το tofu από τη μαρινάδα, βάζετε τους  κύβους στα σουβλάκια, μαγειρεύετε λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά. Βάλτε ελαιόλαδο στα  σουβλάκια κατά τη διάρκεια ψησίματος  και διακοσμήστε με σουσάμι. Σερβίρετε  ζεστό με ψητά λαχανικά. 
Νόστιμες δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ