ΚΡΕΜΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ΜΗΛΟ

Posted by biohealth 07/11/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

Μια μαγική συνταγή που μετατρέπει τον χυμό φρούτων σε επιδόρπιο κουταλιού.
Κατηγορία συνταγής:  εύκολη (vegan)       Χρόνος πραγματοποίησης: 60 λεπτά
Συστατικά (6 άτομα):                                                                                                                                      

  • 150 ml χυμός μύρτιλο RABENHORST
  • 75 ml χυμός πράσινου μήλου NATURGREEN
  • 225 ml νερό
  • 50gr άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουερ) ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 80gr αγάβη σε σκόνη MEGA FOODS

Προετοιμασία:                                                                                                                                                 
Σε μια κατσαρόλα βάλτε το σιρόπι αγάβης και το άμυλο καλαμποκιού, στη συνέχεια, προσθέστε αργά το νερό και τους δύο χυμούς φρούτων και ανακατέψτε καλά με ένα αναδευτήρα (σύρμα) . Βάλτε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, μαγειρέψτε μέχρι να πήξει  το μείγμα. Ρίξτε την κρέμα σε ένα μπολ, καλύψτε με την μεμβράνη φαγητού, τοποθετώντας την καλά σε επαφή με την κρέμα και αφήνεται να κρυώσει στο ψυγείο.  Ρίξτε το μείγμα σε έξι μικρά φλιτζάνια και σερβίρετε κρύο.
Απολαυστικές δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ