ΠΑΝΑ ΚΟΤΑ ΚΑΦΕ Vegan

Posted by biohealth 14/10/2018 0 Comment(s) Συνταγές μαγειρικής,

ΠΑΝΑ ΚΟΤΑ ΚΑΦΕ Vegan

Συστατικά:                                                       

  • 400 ml. κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου EcoMil 
  • 40 ml. καφέ ESPRESSO
  • 30 γρ. ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 1 γρ. άγαρ-άγαρ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:                                             

Ξίσμα πορτοκαλί τριμμένο
Προετοιμασία (για 4-6 άτομα):
Ετοιμάζουμε πρώτα την πανακότα καφέ. Σε μια κατσαρόλα, θερμαίνετε την κρέμα μαγειρικής με τη ζάχαρη καρύδας και τον καφέ και βράζουμε.
Ενώ η κρέμα ζεσταίνεται, γεμίζουμε ένα μικρό ποτήρι με ένα δάχτυλο νερού και το αφήνουμε
Όταν η κρέμα αρχίσει να βράζει, διαλύουμε το άγαρ-άγαρ στο κρύο νερό και προσθέτουμε την κρέμα. Αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Χύνουμε το μίγμα σε μερικά ποτήρια ή καλούπια, χωρίς να τα γεμίζουμε εντελώς.
Αφήστε να κρυώσετε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Όταν η πανακότα έχει δέσει, θα είναι έτοιμη να σερβιριστεί. Μπορούμε να την σερβίρουμε σε μικρά ποτήρια, συνοδευόμενα από μια μικρή φλούδα πορτοκαλιού τριμμένη στην κορυφή.

Νόστιμες συνταγες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ