ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) ΒΙΟ 60gr

ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΚΟΝΗ (GUARANA) ΒΙΟ 60gr Superfoods
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1353kj/322kcal - Πρωτεϊνες: 33,2γρ. - Φ.Ίνες: 12,21γρ.-Υδατάνθρακες: 47γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα: 6g - Λίπη: 0,49γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,01gr - Αλάτι: 0,04γρ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 60gr
Bar-Code 5204217919246

ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΒΙΟ 60γρ MEGA FOODS ........ δύναμη,ενέργεια,αντοχή

Το γκουαρανά (Paullinia cupana) είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Τα εκχυλίσματα από τους καρπούς του φυτού αυτού χρησιμοποιούνταν ευρέως σε ιατρικά και θεραπευτικά ροφήματα στην αμερικάνικη ήπειρο από τους αυτόχθονες κατοίκους πολύ πριν την έλευση του Κολόμβου.

Οι διεγερτικές, αναζωογονητικές και αφροδισιακές ιδιότητες που αποδίδονταν στα ροφήματα αυτά σε συνδυασμό με τη βελτίωση γαστρεντερικών συμπτωμάτων μετά από χρήση τους έκαναν το γκουαρανά ένα πολύ δημοφιλές φυτό. 

Το γκουαρανά μέχρι και σήμερα καλλιεργείται αποκλειστικά στην περιοχή της Βραζιλίας και η παραγωγή αυτή καλύπτει τις πολύ υψηλές παγκόσμιες ανάγκες. 

Χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα με σκοπό την αύξηση της αθλητικής απόδοσης, σε φυτικά χάπια αδυνατίσματος και χάπια με σκοπό τη διακοπή της όρεξης, σε θεραπευτικά ροφήματα, ενώ διατίθεται σε δισκία και κάψουλες μεμονομένα, σε δόσεις 50-200 mg.

Το γκουαρανά περιέχει μεγάλη ποσότητα καφεΐνης και κυρίως δρα σαν διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. 

Θεωρείται ότι το γκουαρανά βελτιώνει την αντοχή και την απόδοση των αθλητών, μειώνει την όρεξη και ευνοεί τη μείωση του σωματικού βάρους και λίπους, ενώ χρησιμοποιείται με σκοπό την πνευματική διέγερση και διαύγεια.

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ173
  • Χώρα :ΒΡΑΖΙΛΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:60gr