ΕΛΙΕΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 100gr

ΕΛΙΕΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ  ΒΙΟ 100gr Ελιές & Πατέ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΕΛΛΑΔΑ
Συστατικά ελιές, συμπυκνωμένος χυμός μήλου. (*προϊόν βιολογικής γεωργίας)
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1497KJ/352Kcal - Λίπη: 0g. εκ των οποίων κορεσμένα: 0g. - Υδατάνθρακες: 70,8g. Εκ των οποίων σάκχαρα: 29,9g. - Φ.Ίνες: 1,4γρ. - Πρωτείνες: 16,6g - Αλάτι 1,7g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 100gr
Bar-Code 5204217920976

ΕΛΙΕΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ  ΒΙΟ 100gr

Δίκαια χαρακτηρίζεται σαν τον σημαντικότερο καρπό της Μεσογειακής διατροφής και αποτελεί  θαυμάσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, καθώς παρέχει φυτικές ίνες και μέταλλα στον οργανισμό και είναι σημαντική πηγή της βιταμίνης Ε, που είναι φυσικό αντιοξειδωτικό. Οι αποξηραμένες ωσμωτικές ελιές  είναι ένα υπέροχο υγιεινό σνακ. Μπορούμε να τις καταναλώσουμε κάθε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας και να μας ενθουσιάσουν με την ιδιαίτερη γεύση τους. Για να φτάσουμε σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα επιλέγουμε υψηλής ποιότητας Ελληνικές βιολογικές ελιές τις οποίες εβαπτίζουμε σε χυμό βιολογικού μήλου και με την διαδικασία της φυσικής ώσμωσης (αφυδάτωση)  αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία χωρίς να  διασπάται η αρχική δομή τους.

Οι ελιές ωσμωτικής αφυδάτωσης υπερέχουν ποιοτικά αφού εφαρμόζονται χαμηλές θερμοκρασίες που δεν καταστρέφουν τα θρεπτικά συστατικά τους και διατηρούν το αυθεντικό άρωμα τους.

Ελληνικό Προϊόν - ΒΙΟ ΥΓΕΙΑ

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ243
  • Χώρα :ΕΛΛΑΔΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:100gr