ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΑΛΜΗ 110ΓΡ

ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΑΛΜΗ 110ΓΡ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΕΛΛΑΔΑ
Συστατικά Κάπαρη, ξύδι, νερό, αλάτι,
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέγεια / Energy 135kj / 32kcal - Λίπη / Fat 0.90gr - εκ των οποίων - κορεσμένα / of which saturated 0,20gr - Υδατάνθρακες / Carbohydrates 1,70gr - εκ των οποίων σάκχαρα / of which sugars 0,40gr - Εδώδιμες ίνες / Fibre 3,20gr - Πρωτεϊνες / Proteins 2,40gr - Αλάτι / Salt 11gr
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 110gr
Bar-Code 5204217920396

ΚΑΠΑΡΗ ΣΕ ΑΛΜΗ ΒΙΟ ...η γαστριμαργική απόλαυση

Η κάπαρη, το περίεργο αυτό φυτό με την ιδιαίτερη μυρωδιά και γεύση, ευδοκιμεί πάνω στις πέτρες, στα βράχια και τους γκρεμούς σε όλα τα ελληνικά νησιά 
Η ελληνική κάπαρη είναι σχεδόν πάντα αυτή που μεγαλώνει αυτοφυώς στη φύση.
Η κάπαρη φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες της που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό.
Έχει ελάχιστες θερμίδες μόνο 3 θερμίδες για κάθε κ.σούπας αλλά αποτελεί τεράστια πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμινών.
Επίσης είναι πλούσια σε πρωτεΐνες,βιτ.Α,C,E ασβέστιο,φολικό οξύ και ωφέλιμα λιπαρά οξέα.

Xρησιμοποιείται σε διάφορα πιάτα, και κυρίως στην μεσογειακή κουζίνα
Η πικάντικη ιδιαίτερη γεύση της προσθέτει ξεχωριστή νότα στα πιάτα
• Ως τουρσί, χρησιμοποιείται σε πολλές σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες.
• Η κάπαρη δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας, και στο ψάρι (ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας) 
• Η κάπαρη θεωρείται ορεκτικό και διουρητικό βότανο. Με την κάπαρη αρωματίζεται το λάδι, ξίδι ή βούτυρο, προστίθεται σε τυριά, γαρνιτούρες ή γίνονται τουρσιά και πίκλες.

 

  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ796
  • Χώρα :ΕΛΛΑΔΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:110gr

Ετικέτες: