BARISTA ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΙΟ 1LΤ

BARISTA ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΙΟ 1LΤ

ΤΖΑΤΖΙΚΙ VEGAN ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ


Το απολαυστικό gourme ελληνικό πιάτο που χαρακτηρίζει την ελληνική μας κουζίνα τώρα και σε vegan διάσταση.

Μια δοκιμή θα σας πείσει.


Υλικά:


  • 500gr γιαούρτι σόγιας PROVAMEL φυσική γεύση
  • 1 αγγούρι τριμμένο
  • 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 50gr σπόρους κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ
  • ψιλοκομμένο άνιθο
  • αλάτι πιπέρι

Εναλλακτικά σας δίνουμε την δυνατότητα για το γιαούρτι σόγιας να το κατασκευάσετε και μόνοι σας


Υλικά για το γιαούρτι


  • 1/2lit ρόφημα σόγιας φυσικό NATURGREEN
  • 6 κουτ σούπας μηλόξυδο ΟΛΑ ΒΙΟ
  • 3/4 κουτ αλάτι
  • 3 1/2 κουτ.σούπας κόρν φλάουερ ΟΛΑ ΒΙΟ


Συνταγή:

Πλένουμε το αγγούρι, το στεγνώνουμε και το τρίβουμε με τη φλούδα του. Το βάζουμε σε σουρωτήρι, το αλατίζουμε κατά βούληση, ανακατεύουμε να πάει παντού το αλάτι και αφήνουμε για λίγα λεπτά να μαραθεί. Το στύβουμε καλά με τα χέρια να φύγουν όλα τα περιττά υγρά και το βάζουμε σε μπολ.

Προσθέτουμε το γιαούρτι σόγιας,(το έτοιμο ή αυτό που έχουμε φτιάξει μόνοι μας) το σκόρδο, το μηλόξυδο, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με κουτάλι. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλάτι και .

Τέλος, προσθέτουμε τον άνηθο και τους σπόρους κάνναβης.

Ανακατεύουμε και παγώνουμε στο ψυγείο.

Νόστιμες δημιουργίες vegana από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΙΣΠΑΝΙΑ
Συστατικά Νερό, Αμύγδαλο* 2,50%, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου*, άμυλο ταπιόκας*, ηλιέλαιο*, πρωτεΐνη αρακά* Σταθεροποιητής:κόμμι gellan*, φυσικό άρωμα βανίλιας. (*=Προϊόν βιολογικής γεωργίας)
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 156kj/ 37kcal - Λίπη: 2,10g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,20g - Υδατάνθρακες: 3,80g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,50g - Πρωτεΐνες: 0,90g - Αλάτι: 0,10g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Να Φυλάσσεται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται σε 5 ημέρες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 1 LT
Τεμάχια Κιβωτίου 6
Bar-Code 8428532192796

BARISTA ΑΜΥΓΔΑΛΟ  ΒΙΟ 1LΤ

Όταν έρχεται η στιγμή του brewing , ή αλλιώς της εκχύλισης και παρασκευής του καφέ, η εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων που κάθε barista θα πρέπει να γνωρίζει και να ελέγχει.

Χρόνος, θερμοκρασία, βάρος, ποιότητα του νερού και κυρίως το γάλα για την δημιουργία του αφρόγαλου είναι οι πιο κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα ενός τελικού καφέ κατά τη διαδικασία του brewing.

Latte, macchiato, cappuccino, au lait, flat white... είναι μερικά μόνο από τα αποτελέσματα της αρμονικής συνύπαρξης ανάμεσα στον καφέ και το γάλα. Γι' αυτό, κάθε barista θα πρέπει να γνωρίζει τα μυστικά και τις τεχνικές με τις οποίες το γάλα απογειώνει τις δημιουργίες του.

Επιχείρηση «αφρόγαλα»: μια κομβική στιγμή για την δημιουργία ενός καλού καφέ ακούει στο όνομα ECOMIL ALMOND αμύγδαλο

Έτσι δημιουργήθηκε το Barista Almond με συστατικά όπως ταπιόκα, πρωτεΐνη αρακά,και κόμμι gellan βιολογικό (είναι ένα είδος μικροβιακού επιπλέον κυτταρικού πολυσακχαρίτη που λειτουργεί ως πυκνωτικό, πηκτωματικό μέσο και παράγοντας σταθεροποίησης και είναι κατάλληλο για χορτοφαγικές ή για vegan δίαιτες.

Δημιουργήστε και απολαύστε τον πιο υπέροχο vegan καφέ χωρίς γλουτένη χρησιμοποιώντας το Barista Almond και αφεθείτε στην μαγεία του αμυγδάλου.


  • Κατασκευαστής: Ecomil
  • Κωδικός Προϊόντος: ΝΟΥ040
  • ΧΩΡΑ:ΙΣΠΑΝΙΑ
  • ΒΑΡΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟΥ:1 LT
  • Τεμάχια Κιβωτίου:6