ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ ΑΛΚ/ΧΟ 65% 125ml ΒΙΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ ΑΛΚ/ΧΟ 65% 125ml ΒΙΟ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Συστατικά Μετουσιωμένη αλκοόλη, νερό, γλυκερίνη, αιθέριο έλαιο φλούδας πορτοκαλιού*, άρωμα, βενζυλική αλκοόλη, λιμονένιο**, λιναοόλη**, κιτράλη**. *βιολογικής γεωργίας **από φυσικά αιθέρια έλαια.
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Χρήση Αλκοολούχο διάλυμα έτοιμο προς χρήση για καθαρισμό χεριών και επιφανειών. Χρησιμοποιήστε το μόνο όταν χρειάζεστε επιπλέον υγιεινή φροντίδα χωρίς αραίωση.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Bar-Code 8057432974081

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ ΑΛΚ/ΧΟ 65% 125ml ΒΙΟ

Το μοναδικό ίσως πιστοποιημένο βιολογικό απολυμαντικό για τα χέρια από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ είναι γεγονός

Κατασκευασμένο από την ιταλική εταιρεία Biolù, το απολυμαντικό χεριών και επιφανειών είναι μια λύση αλκοόλης έτοιμη για χρήση  ιδανική και για το σπίτι. Δεν απαιτεί νερό και εγγυάται βαθιά και ασφαλή υγιεινή για τον εαυτό σας ή για τους άλλους. Η διπλή λειτουργία του σάς επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε τα χέρια σας ή για επιφάνειες!

Πάρτε μαζί σας επίσης ως προφύλαξη, αυτό το βολικό προϊόν είναι χρήσιμο όταν δεν έχετε την ευκαιρία να πλύνετε τα χέρια σας! Η χρήση του είναι πολύ απλή,  απλώστε το απολυμαντικό και τρίψτε για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Το προϊόν, διαμορφωμένο με 65% αιθυλική αλκοόλη, περιέχει επίσης αιθέρια έλαια από λιμονένιο, λιναλόλη και κιτράλη που του δίνουν ένα  άρωμα εσπεριδοειδών!

Εξαιρετικό για ασφαλή υγιεινή χεριών και επιφανειών!

Γιατί μας αρέσει:

Η Biolù είναι μια μάρκα Nivel srl, μια ιταλική εταιρεία που παράγει καινοτόμα και οικολογικά βιώσιμα απορρυπαντικά, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες οργανικές πρώτες ύλες με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον

Στόχος της μάρκας είναι να αφήσει τις μελλοντικές γενιές έναν υγιέστερο κόσμο, προστατεύοντας το περιβάλλον με ιδιαίτερη προσοχή στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Η Nivel έχει αποκτήσει την πιστοποίηση ISO 9001 - ISO 22716 που καθιστά την εταιρεία την πρώτη σε εθνικό επίπεδο στον τομέα της βιολογικής απορρυπαντικότητας και των καλλυντικών. ενώ η πιστοποίηση OHSAS 18001 αφορά την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Ποσοστό αλκοόλ: 65%

Εξασφαλίζει βαθιά και ασφαλή υγιεινή

Κατάλληλο για απολύμανση χεριών και επιφανειών

Bio Eco Cosmetics Certificate AIAB: σέβεται τις αρχές της αειφορίας και της κοινωνικής ισότητας

Προιόν Nivel Ιταλίας αποκλειστικά από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ


  • Κωδικός Προϊόντος: ΝΙΒ016
  • Χώρα :ΙΤΑΛΙΑ
  • Βάρος Τεμαχίου:125ml
  • τεμαχια κιβωτιου :12