ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) 200g




ΝΕΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ!




ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) 200g
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου: ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα!
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
•φυτικών ινών
•πρωτεϊνών
•ασβεστίου
•σιδήρου
•βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
•μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα σε μικρότερη ποσότητα)
•φλαβονοειδών (στην φλούδα)
•φυτοστερολών.
- Κατασκευαστής: OLA BIO
- Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ071
Χαρακτηριστικά
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 2464kJ/596kcal - Λιπαρά: 50g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6g - Υδατάνθρακες: 9g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9g - Φ. Ίνες: 13g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,0g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη από σέλινο, δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σόγια, σινάπι, γάλα, σησάμι, αυγά, φυστίκια αραχίδες, καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 200g |
Barcode | 5204217909148 |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 2464kJ/596kcal - Λιπαρά: 50g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6g - Υδατάνθρακες: 9g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,9g - Φ. Ίνες: 13g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,0g |
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη από σέλινο, δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σόγια, σινάπι, γάλα, σησάμι, αυγά, φυστίκια αραχίδες, καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 200g |
Barcode | 5204217909148 |
Γάλα αμυγδάλου
Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, σε κλειστό σκεύος (τύπου τάπερ) με νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες.
Όταν συμπληρωθούν 24 ώρες, πετάξτε το νερό, αφαιρέστε τον εξωτερικό φλοιό από τα μουσκεμένα αμύγδαλα και πολτοποιήστε τα λευκά πλέον αμύγδαλα στο στο μπλέντερ με λίγο νερό.
Στο τέλος σουρώνετε σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμύγδαλο.