ΑΛΕΥΡΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ ΒΙΟ 500gr
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ
Υλικά 100 ml νερό 2 κ.σ. αλεύρι λιναρόσπορου* 600 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη* 1 κ.γ. µπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. µαγειρική σόδα 1 / 4 κ.γ. αλάτι 230 ml ελαιόλαδο 240 ml γάλα καρύδας 180 γρ. ζάχαρη 150 γρ. ζάχαρη καστανή 1 κ.σ. εκχύλισµα λεµονιού Τριµµένο ξύσµα από τη φλούδα ενός µεγάλου λεµονιού
Εκτέλεση Συνταγής Σε ένα µικρό µπολ βάζουμε το νερό και το αλεύρι λιναρόσπορου και το αφήνουμε να φουσκώσει για 3΄-5΄. Σε ένα µεγάλο µπολ βάζουμε το αλεύρι χωρίς γλουτένη, το µπέικιν πάουντερ και τη σόδα κι ανακατέβουμε καλά µε ένα κουτάλι.Βάζουμε στον κάδο του µίξερ τη ζάχαρη µε το γάλα καρύδας και τα χτυπάμε µε σύρµα (εξάρτηµα του µίξερ) σε µεσαία ταχύτητα για 5΄. Προσθέτουμε το εκχύλισµα λεµονιού, το ξύσµα λεµονιού και το µείγµα από αλεύρι λιναρόσπορου και χτυπάμε ξανά, µέχρι το µείγµα να αφρατέψει και να έχει οµογενοποιηθεί εντελώς. Προσθέτουμε το µείγµα από αλεύρι χωρίς γλουτένη, το µπέικιν πάουντερ και τη σόδα και ανακατέβουμε σε δυνατή ταχύτητα, µέχρι να γίνουν ελαστική και αφράτη ζύµη. Με ένα κουτάλι παίρνουμε µικρές µπάλες ζύµης και τις απλώνουμε πάνω στα 2 ταψιά που έχουμε καλύψει νωρίτερα µε λαδόκολα.Ψήνουμε τα µπισκότα για 14΄ στην προτελευταία σχάρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C στις αντιστάσεις πάνω κάτω . Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 10΄.
Τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολα και τα αφήνουμε µέχρι να κρυώσουν εντελώς.Τα αποθηκεύουμε σε ένα αεροστεγές σκεύος, σε θερµοκρασία δωµατίου.
Προιόν ΟΛΑ ΒΙΟ για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
Βιολογικό Προϊόν | |
Χώρα | ΓΕΡΜΑΝΙΑ |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 2234kj/534kcal - Λίπη: 42,16g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,70g - Υδατάνθρακες: 1,58g εκ των οποίων σάκχαρα: 1,50g - Φ.ίνες: 27,30g - Πρωτεΐνες: 18,30g - Αλάτι: 0,03g |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ | |
Βάρος Τεμαχίου | 500gr |
Bar-Code | 5204217904303 |