ΑΓΑΥΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 250ΓΡ

ΑΓΑΥΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ  ΒΙΟ 250ΓΡ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Χώρα ΜΕΞΙΚΟ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1675kj/400kcal - Πρωτεϊνες: 0g - Εδώδιμες Ίνες: 0g - Υδατάνθρακες: 100g Εκ των οποίων σάκχαρα: 90g -Λίπη: 0g Εκ των οποίων κορεσμένα: 0g - Αλάτι: 0g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Βάρος Τεμαχίου 250gr
Bar-Code 5204217911011

ΑΓΑΥΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 250ΓΡ

Η πραγματική απόλαυση με χαμηλό γλυκαντικό δείκτη λιγότερες θερμίδες και ιδανική γεύση την συναντάμε στην αγαύη σε σκόνη.

Πολλές βιομηχανίες τροφίμων δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αγαύη ως γλυκαντικό μέχρι το 2009 όταν βγήκε το σιρόπι αγαύης σε μορφή σκόνης.

Για πρώτη φορά, τα μείγματα ψησίματος και άλλες συνταγές που ζητούν σκόνες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα γλυκαντικό αγαύης.

Η σκόνη ζάχαρης Agave έχει κονιώδη σύσταση και είναι χνουδωτή. 

Πολλοί σύγχρονοι καταναλωτές απολαμβάνουν τώρα την πασπαλίζουσα ζάχαρη αγαύης σε επιδόρπια και γεύματα για να προσθέσουν λίγο γλυκαντικό δείκτη χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

Η ζάχαρη της αγαύης έχει τα ίδια οφέλη με το σιρόπι αγαύης. Είναι περίπου 40% πιο γλυκιά από την κανονική ζάχαρη, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και διαλύεται εύκολα. Στις συνταγές η σκόνη aγαύης χρησιμοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής σκληρής υφής, ψημένων προϊόντων με σκληρή υφή και οτιδήποτε άλλο απαιτεί ειδικά ένα γλυκαντικό σκόνης. Για την τελική χρήση, η ζάχαρη αγαύης είναι ιδανική για κανονικό ψήσιμο, για να πασπαλίζετε σε τηγανίτες ή για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη σε οποιαδήποτε συνταγή.

Διαδικασία παραγωγής

Η ζάχαρη Αγαύης λαμβάνεται από την ξήρανση με ψεκασμό του σιροπιού αγαύης με μαλτοδεξτρίνη ως φορέα για την ξήρανση.

Οφέλη για την υγεία

Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και είναι πλούσιο σε μέταλλα.

Χρήση: για παρασκευή γλυκών και αρτοσκευασμάτων ή για να γλυκάνουμε τα ροφήματα της αρεσκείας μας.

Προιόν MEGA FOODS από Μεξικό για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ  • Κατασκευαστής: OLA-BIO
  • Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ271
  • Χώρα : ΜΕΞΙΚΟ
  • Βάρος Τεμαχίου:250gr