Πρωϊνό

Πρωϊνό

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 12,5 kg
  Το μούσλι είναι μια ελβετική φόρμουλα τροφίμων με βάση δημητριακά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, φύτρο σιταριού και του καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θρεπτικό και εξαιρετικά ισορροπημένο γεύμα, καθώς περιέχει όλα τα συστατικά των τροφίμων. ..
 • ΜΟΥΣΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 12,5Kg
  Το μούσλι είναι μια ελβετική φόρμουλα τροφίμων με βάση δημητριακά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, φύτρο σιταριού και του καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θρεπτικό και εξαιρετικά ισορροπημένο γεύμα, καθώς περιέχει όλα τα συστατικά των τροφίμων. ..
 • ΠΟΠ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15kg Πρωϊνό
  ΠΟΠ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15kg..
 • ΜΟΥΣΛΙ ΦΡΑΟΥΛΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 12,5Kg
    ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ   Με νιφάδες δημητριακών, ξηρούς καρπούς φρούτα,κορν φλέικς λιναρόσπορο καφέ και φράουλες , το μούσλι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Οι φράουλες έχουν αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις και καρδιοτονωτικές ιδιότητες, χ..
 • ΜΟΥΣΛΙ CRUNCHY ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 6kg
  ΜΟΥΣΛΙ CRUNCHY ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ Μια εξαιρετική πρόταση για ένα υπέροχο πρωινό αποτελεί ο συνδυασμός από τραγανές νιφάδες δημητριακών με κόκκους σοκολάτας και τραγανές φέτες μπανάνας. Προσθέστε σε μία κούπα γάλα ή όποιο φυτικό ρόφημα (αμυγδαλου,ρυζιού βρώμης ή σόγιας) θέλετε την ποσότητα της αρεσ..
 • CORN FLAKES ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ (χωρίς ζάχαρη) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 10Kg
  ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΟΛΙΚΗΣ ..... πλήρες πρωινό με χαμήλες θερμίδες Τραγανές νιφάδες καλαμποκιού ολικής αλέσεως χωρίς ζάχαρη Η καλύτερη πρόταση για ένα πλούσιο πρωινό με λίγες θερμίδες Ιδανικά με ροφήματα σόγιας ,ρυζιού ή αμυγδάλου Να κάτι που μπορείτε να φτιάξετε στα γρήγορα για να το φάτε όχι μόνο ..
 • CORN FLAKES (χωρίς ζάχαρη) ΒΙΟ XYMA 15Kg Πρωϊνό
  Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μπολ από απολαυστικές χρυσαφένιες νιφάδες. Ένα πρωινό κατάλληλο για όλη την οικογένεια και χορτοφάγους. ..
 • CORN FLAKES ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ XYMA 15Kg Πρωϊνό
  Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μπολ από απολαυστικές σοκολατένιες νιφάδες. Ένα πρωινό κατάλληλο για όλη την οικογένεια και χορτοφάγους. Τραγανές νιφάδες από καλαμπόκι και σιτάρι μέσα σε σοκολάτα γάλακτος, απίθανη γεύση τέλειο πρωινό. ..
 • ΠΟΠ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΕ ΜΕΛΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20kg Πρωϊνό
  ΠΟΠ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΕ ΜΕΛΙ ΒΙΟ 100γρ ΟΛΑ-ΒΙΟ Τραγανοί αφράτοι κόκκοι σταριού ντίνκελ με μέλι αποτελούν την ιδανική πρόταση για να ξεκινήσετε την μέρα σας και να συνεχίσετε με αμείωτη ενέργεια σε όλη της τη διάρκεια! Το σιτάρι ντίνκελ είναι μια θαυμάσια πηγή ινών και Β-σύνθετων βιταμινών. Ιδανικό για πρ..
 • ΚΟΚΟ ΠΟΠΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 10Kg
  ΚΟΚΟ ΠΟΠΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ   Τραγανές μπάλες δημητριακών σε συνδυασμό με σοκολάτα κουβερτούρα αποτελούν την ιδανική πρόταση για ένα ολοκληρωμένο πρωινό κατάλληλο για όλη την οικογένεια και χορτοφάγους. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μπολ από απολαυστικές σοκολατένιες μπάλες δημητριακών μάζί μ..
 • ΠΟΠ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 20kg
  ΠΟΠ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΒΙΟ  Τραγανοί αφράτοι κόκκοι σταριού με μέλι αποτελούν πρόκληση για μικρούς και μεγάλους σε ένα ισορροπημένο πρωινό. Προσθέστε τους κόκκους σε ένα μπολ γεμάτο από το φυτικό ρόφημα της αρεσκείας σας όπως αμύγδαλο,βρώμη ή σόγια και κάντε το πρωινό σας απόλαυση. Προιόν ΟΛ..
 • ΠΟΠ ΑΜΑΡΑΝΘΟΥ BIO ΧΥΜΑ 7kg Πρωϊνό
  Τελεία επιλογή για το πρώτο γεύμα της ήμερα. Ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά θα σας δώσει την δύναμη για να ξεκινήσετε την μέρα σας. O αμάρανθος είναι πλούσια πηγή της λυσίνης, αμινοξύ που απουσιάζει στα περισσότερα δημητριακά. Αυτό τον κάνει πολύτιμο γιατί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε δημητριακό και κ..
 • ΠΟΠ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15kg Πρωϊνό
  ΠΟΠ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 15kg ..
 • BRAN FLAKES (ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ) BIO ΧΥΜΑ 10kg Πρωϊνό
  BRAN FLAKES ΒΙΟ (νιφάδες σταριού ολικής) 250γρ ΟΛΑ-ΒΙΟ Οι νιφάδες σιταριού σε συνδυασμό με φυτικό γάλα όπως αμύγδαλο,ρύζι,βρώμη ή καρύδα είναι η καλύτερη πρόταση για το ξεκίνημα της ημέρας με ένα γευστικό και υγιεινό τρόπο, αφού οι συγκεκριμένες βιολογικές νιφάδες σιταριού δεν περιέχουν ζάχαρη! ..
 • BRAN STICKS (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 10kg
  BRAN STICKS (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 10kg ..
 • ΜΟΥΣΛΙ CRUNCHY ΦΡΑΟΥΛΑ ΒΙΟ 5Kg Πρωϊνό
  ΜΟΥΣΛΙ CRUNCHY ΦΡΑΟΥΛΑ ΒΙΟ 5Kg ..
 • ΠΟΠ ΦΑΓΟΠΥΡΟ ΒΙΟ 15kg Πρωϊνό
  ΠΟΠ ΦΑΓΟΠΥΡΟ ΒΙΟ 15kg ..