Όσπρια

Όσπρια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  .......ένα όσπριο με πολύ σίδηρο  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΦΕΝΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  Στην Ελλάδα η φακή καλλιεργείται ευρέως σχεδόν σε όλα τα διαμερίσματα της χώρας αφού προσαρμόζεται σε πολλούς κλιματικούς τύπους. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, ..
 • ΦΑΚΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΚΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ..
 • ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg ..
 • ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ BELUGA ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΚΕΣ BELUGA ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ   Στον κόσμο της διατροφής, το μαύρο αρχίζει να παίρνει τα πάνω του μετά τα μαύρα φασόλια, το μαύρο ρύζι και τις μαύρες φακές. Καταρχάς το ασυνήθιστο αυτό χρώμα προκύπτει από την υψηλή συγκέντρωση των τροφών αυτών σε ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικά πο..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ   ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΠΡΕΣΠΩΝ Τα φασόλια γίγαντες μεγαλόσπερμα Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός τους, στην φωτεινότητα του προϊόντος και φυσικά στην ποιότητά ..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΠΛΑΚΕ) ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΠΛΑΚΕ) ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg Όσπρια
  ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ....... για τους λάτρεις gourmet γέυσεων Αποτελούν μια νέα ντόπια ποικιλία που προέρχεται από τους Λευκούς Γίγαντες – Ελέφαντες και είναι μια καλλιέργεια Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Οι έγχρωμοι Γίγαντες Ελέφαντες Πρεσπών έχουν μεγάλες αντιοξειδωτικές ικανότητες και η γεύση τους μ..
 • Φασόλια μέτρια Ελληνικά ΒΙΟ χύμα 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΒΙΟ  Το μέτριο φασόλι είναι το πιο διαδεδομένο όσπριο στη χώρα μας. Είναι φυτό υγρόφιλο, ηλιόφιλο και θερμόφιλο. Η προέλευση του είναι η περιοχή του Δομοκού και καλλιεργείται σε εδάφη γόνιμα, με καλή στράγγιση. Τα μέτρια φασόλια είναι ένας καλός «σύμμαχος» της υγιούς καρδιάς..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (KIDNEY) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ  ...ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ Τα κόκκινα φασόλια οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους είναι μια σημαντική πηγή σιδήρου, μαγνησίου , φωσφόρου, καλίου και θειαμίνης. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπη , έχουν λίγες θερμίδες και εξαιτίας των ινών που περιέχουν , α..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ (ΠΙΝΤΟ) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ (χαντρες) ΒΙΟ  Τα φασόλια μπαρμπούνια είναι ιδιαίτερα γνωστά για τις πολύχρωμες κοιλίδες οι οποίες κατα το μαγείρεμα εξαφανίζονται. Είναι μια πολύ νόστιμη ποικιλία οσπρίων με ιδιαίτερες ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το όνομα τους οφείλεται στην εξωτ..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ Μόνο από μία μικρή ποσότητα μόλις 100 γραμμάρια μαύρων φασολιών, μπορείτε να πάρετε το 64% των καθημερινών σας αναγκών σε φυτικές ίνες, το 42% του ημερήσιου κάλιου σας, και το 42% της ημερήσιας πρωτεΐνης σας! Τα μαύρα φασόλια αποτελούν επίσης μια μεγάλη πηγή ασβεστίου, μαγνησίο..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Τα φασόλια αζούκι είναι ποικιλία οσπρίων με μικρό οβάλ σχήμα και χρώμα κόκκινο. Εχουν ιδιαίτερα ευχάριστη γέυση και η μακρυνή τους καταγωγή βρίσκεται στην Ανατολική Ασία στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Ενα φλιντζάνι φασόλια περιέχει 294 θερμίδες και αποτελούν υψηλή ..
 • ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg Όσπρια
  ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg ..
 • Φάβα κίτρινη ελληνική (λαθούρι) ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
  ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (λαθούρι) BIO  Η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα και σε περιόδους νηστείας είναι το ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος. Η φάβα είναι εξαιρετικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Ταυτόχρονα η κατανάλωσή της, μας προ..
 • ΦΑΒΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΒΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟ   Η πράσινη φάβα, προέρχεται από τα αφυδατωμένα σπέρματα αρακά, περιέχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά υδατανθράκων και πρωτεϊνών γεγονός το οποίο την αναβαθμίζει διατροφικά αφού αποτελεί πλούσια πηγή φυτικών πρωτεϊνών. Η θρεπτική αξία της πράσινης φάβας ανά 100 γραμμάρια Η φά..
 • ΚΟΥΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΚΟΥΚΙΑ ΞΕΡΑ Ελληνικό προιόν από Πλατανάκια Ευβοίας ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ Τα κου­κιά είναι ένα αρχαίο όσπριο, που καλ­λιερ­γεί­ται από τον άνθρωπο από το 6000 π.Χ. Πολύ δημο­φι­λές στους Έλλη­νες από τα αρχαία χρό­νια. Η κου­κιά (Vicia faba) είναι ένα ετή­σιο θαμνώ­δες φυτό με ευθυ­τε­νείς βλα­στούς που..
 • ΡΟΒΙΤΣΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΡΟΒΙΤΣΑ ... ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΓΙΑΣ Η Ροβίτσα είναι ένα πολύ ψιλό πράσινο φασολάκι στο μέγεθος της φακής. Η ροβίτσα είναι τα φύτρα της σόγιας και περιέχουν 28% πρωτεΐνη, όσο δηλαδή περιέχει και το κρέας και είναι ίσης διατροφικής αξίας. Επίσης περιέχουν σίδηρο και κάλλιο.  Χρησιμοποιείτ..
 • ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg Όσπρια
  ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ   Τα φασόλια σόγιας είναι ένα όσπριο που παράγεται από την σόγια , με καταγωγή την Ανατολική Ασία που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις χώρες της Ασίας και ιδιαίτερα στην Κίνα. Έχει μεγάλη διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική πρωτεΐνη και μπορεί να χρησιμοποιη..