-
ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ .......ένα όσπριο με πολύ σίδηρο
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΦΕΝΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Στην Ελλάδα η φακή καλλιεργείται ευρέως σχεδόν σε όλα τα διαμερίσματα της χώρας αφού προσαρμόζεται σε πολλούς κλιματικούς τύπους. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, ..
-
ΦΑΚΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
..
-
ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg
..
-
ΦΑΚΕΣ BELUGA ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ
Στον κόσμο της διατροφής, το μαύρο αρχίζει να παίρνει τα πάνω του μετά τα μαύρα φασόλια, το μαύρο ρύζι και τις μαύρες φακές. Καταρχάς το ασυνήθιστο αυτό χρώμα προκύπτει από την υψηλή συγκέντρωση των τροφών αυτών σε ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικά πο..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΨΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΠΡΕΣΠΩΝ
Τα φασόλια γίγαντες μεγαλόσπερμα Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός τους, στην φωτεινότητα του προϊόντος και φυσικά στην ποιότητά ..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΠΛΑΚΕ) ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25Kg..
-
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ....... για τους λάτρεις gourmet γέυσεων
Αποτελούν μια νέα ντόπια ποικιλία που προέρχεται από τους Λευκούς Γίγαντες – Ελέφαντες και είναι μια καλλιέργεια Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Οι έγχρωμοι Γίγαντες Ελέφαντες Πρεσπών έχουν μεγάλες αντιοξειδωτικές ικανότητες και η γεύση τους μ..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΒΙΟ
Το μέτριο φασόλι είναι το πιο διαδεδομένο όσπριο στη χώρα μας. Είναι φυτό υγρόφιλο, ηλιόφιλο και θερμόφιλο.
Η προέλευση του είναι η περιοχή του Δομοκού και καλλιεργείται σε εδάφη γόνιμα, με καλή στράγγιση.
Τα μέτρια φασόλια είναι ένας καλός «σύμμαχος» της υγιούς καρδιάς..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ...ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ
Τα κόκκινα φασόλια οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους είναι μια σημαντική πηγή σιδήρου, μαγνησίου , φωσφόρου, καλίου και θειαμίνης. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπη , έχουν λίγες θερμίδες και εξαιτίας των ινών που περιέχουν , α..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ (χαντρες) ΒΙΟ
Τα φασόλια μπαρμπούνια είναι ιδιαίτερα γνωστά για τις πολύχρωμες κοιλίδες οι οποίες κατα το μαγείρεμα εξαφανίζονται.
Είναι μια πολύ νόστιμη ποικιλία οσπρίων με ιδιαίτερες ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Το όνομα τους οφείλεται στην εξωτ..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΒΙΟ
Μόνο από μία μικρή ποσότητα μόλις 100 γραμμάρια μαύρων φασολιών, μπορείτε να πάρετε το 64% των καθημερινών σας αναγκών σε φυτικές ίνες, το 42% του ημερήσιου κάλιου σας, και το 42% της ημερήσιας πρωτεΐνης σας!
Τα μαύρα φασόλια αποτελούν επίσης μια μεγάλη πηγή ασβεστίου, μαγνησίο..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΒΙΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ
Τα φασόλια αζούκι είναι ποικιλία οσπρίων με μικρό οβάλ σχήμα και χρώμα κόκκινο.
Εχουν ιδιαίτερα ευχάριστη γέυση και η μακρυνή τους καταγωγή βρίσκεται στην Ανατολική Ασία στην Κίνα και στην Ιαπωνία.
Ενα φλιντζάνι φασόλια περιέχει 294 θερμίδες και αποτελούν υψηλή ..
-
ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25kg
..
-
ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (λαθούρι) BIO
Η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα και σε περιόδους νηστείας είναι το ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος.
Η φάβα είναι εξαιρετικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Ταυτόχρονα η κατανάλωσή της, μας προ..
-
ΦΑΒΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΟ
Η πράσινη φάβα, προέρχεται από τα αφυδατωμένα σπέρματα αρακά, περιέχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά υδατανθράκων και πρωτεϊνών γεγονός το οποίο την αναβαθμίζει διατροφικά αφού αποτελεί πλούσια πηγή φυτικών πρωτεϊνών.
Η θρεπτική αξία της πράσινης φάβας ανά 100 γραμμάρια
Η φά..
-
ΚΟΥΚΙΑ ΞΕΡΑ
Ελληνικό προιόν από Πλατανάκια Ευβοίας ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ
Τα κουκιά είναι ένα αρχαίο όσπριο, που καλλιεργείται από τον άνθρωπο από το 6000 π.Χ. Πολύ δημοφιλές στους Έλληνες από τα αρχαία χρόνια.
Η κουκιά (Vicia faba) είναι ένα ετήσιο θαμνώδες φυτό με ευθυτενείς βλαστούς που..
-
ΡΟΒΙΤΣΑ ... ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΓΙΑΣ
Η Ροβίτσα είναι ένα πολύ ψιλό πράσινο φασολάκι στο μέγεθος της φακής.
Η ροβίτσα είναι τα φύτρα της σόγιας και περιέχουν 28% πρωτεΐνη, όσο δηλαδή περιέχει και το κρέας και είναι ίσης διατροφικής αξίας. Επίσης περιέχουν σίδηρο και κάλλιο.
Χρησιμοποιείτ..
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΒΙΟ
Τα φασόλια σόγιας είναι ένα όσπριο που παράγεται από την σόγια , με καταγωγή την Ανατολική Ασία που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις χώρες της Ασίας και ιδιαίτερα στην Κίνα.
Έχει μεγάλη διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική πρωτεΐνη και μπορεί να χρησιμοποιη..