Σαλέπι

Σαλέπι

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ
  ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ  ......το υγιεινό μαλακτικό χαλαρωτικό ρόφημα του χειμώνα Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξισου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Φτιάχνεται από τις ρίζες και τους κονδύλους ενός φυτού που ήταν γνωστό για πολλούς αιώνες στην Ελλάδα, αλλά και..
 • ΣΑΛΕΠΙ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ
  ΣΑΛΕΠΙ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξισου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Φτιάχνεται από τις ρίζες και τους κονδύλους ενός φυτού που ήταν γνωστό για πολλούς αιώνες στην Ελλάδα, αλλά και στον ευρύτερο χώρο της ανατολικής Μεσογείου από όπου και π..
 • ΣΑΛΕΠΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ
  ΣΑΛΕΠΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ....ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΡΟΦΗΜΑ....ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξισου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Φτιάχνεται από τις ρίζες και τους κονδύλους ενός φυτού που ήταν γνωστό για πολλούς αιώνες στην Ελ..
 • ΣΑΛΕΠΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
  ΣΑΛΕΠΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ  ......το υγιεινό μαλακτικό χαλαρωτικό ρόφημα του χειμώνα Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξισου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Φτιάχνεται από τις ρίζες και τους κονδύλους ενός φυτού που ήταν γνωστό για πολλούς αιώνες στην Ελλάδα, αλλ..
 • ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ
  ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ 80γρ για 7-8 μερίδες ........νέα συσκευασία σε προσιτή τιμή Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξισου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Φτιάχνεται από τις ρίζες και τους κονδύλους ενός φυτού που ήταν γνωστό για πολλούς αιώνες στην Ελλάδα, αλλά και ..
 • ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΕ ΒΑΖΟ
  ΣΑΛΕΠΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΕ ΒΑΖΟ  ......το υγιεινό μαλακτικό χαλαρωτικό ρόφημα του χειμώνα Τώρα που ο καιρός έχει αγριέψει τι πιο ευχάριστο και εξισου θερμαντικό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Φτιάχνεται από τις ρίζες και τους κονδύλους ενός φυτού που ήταν γνωστό για πολλούς αιώνες στην Ελλάδα, ..