Φουντούκι - Σουσάμι - Κινόα - Κάνναβη

Φουντούκι - Σουσάμι - Κινόα - Κάνναβη

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΡΟΦΗΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ 1LΤ Φουντούκι - Σουσάμι - Κινόα - Κάνναβη
  Βιολογικό ρόφημα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη  Το ECOMIL Φουντούκι είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαϊκό οξύ), το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της καλής χοληστερόλης (HDL) και να μειώσει την κακή χοληστερόλη (LDL).Νόστιμο, ελαφρύ και εύκολο στη πέψη, και γι 'αυτό είναι μια τέ..
 • ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΒΙΟ 1Lt
  Βιολογικό ρόφημα σουσάμι   Το ECOMIL σουσάμι είναι νόστιμο, ελαφρύ και εύκολο στη χώνεψη.Το ECOMIL σουσάμι είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά ή στα γάλατα σόγιας σε όλες σχεδόν τις προετοιμασίες, στον καφέ, το τσάι, με δημητριακά, στο ψήσιμο, για σάλτσες ή ως ένα κρύο δροσισ..
 • ΡΟΦΗΜΑ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ 1LΤ
  ΡΟΦΗΜΑ ΚΙΝΟΑ ECOMIL 1L BIO προιόν vegan Το ρόφημα κινόα ECOMIL είναι νόστιμο, ελαφρύ και εύκολο στη πέψη, και γι 'αυτό είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά ή στο γάλα σόγιας ,για τον καφέ, το τσάι, με δημητριακά, στο ψήσιμο, για τις σάλτσες ή ως ένα κρύο δροσιστικό ή ζεστό ρόφημα α..
 • ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΙΟ 1Lit.
  ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΙΟ χωρίς ζάχαρη προιόν vegan Το ρόφημα κάνναβης είναι 100% βιολογικό και φυτικό προιόν,δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.  Η πρωτεΐνης κάνναβης συμβάλλει στην επισκευή των μυών και τη μείωση πόνου στις αρθρώσεις και φλεγμονή, και συνιστάται ιδιαίτερα για τους αθλητές που υπ..
  Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΦΑΓΟΠΥΡΟ
  ΡΟΦΗΜΑ ΦΑΓΟΠΥΡΟ 1L ΒΙΟ vegan Το ρόφημα φαγόπυρο της Natumi δεν περιέχει εκ της φύσεως του πρωτεΐνη γάλακτος, λακτόζη και γλουτένη.  Το απολαυστικό αυτό ρόφημα έχει μια ήπια έμφυτη γλυκύτητα  Είναι το πιο εύγευστο ρόφημα δημητριακών, ιδανικό σε smoothies ή στην μαγειρική για πιάτα υψηλών..