Χυμοί Σε Μπουκάλι

Χυμοί Σε Μπουκάλι

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΧΥΜΟΣ ΑΡΟΝΙΑ 100% ΒΙΟ
  Απολαύστε αυτό το αγνό φυσικό χυμό φρούτων από προσεκτικά επιλεγμένα αρωματικά aronia μούρα. Ειδικά χαρακτηριστικά:Βόρεια Αμερική, τα μούρα aronia είναι ένα άγριο φρούτο γεμάτο με αντιοξειδωτικά. Απολαύστε έντονη, αρωματική γεύση τους σε νόστιμα 100% φυσικό χυμό.   ..
 • ΧΥΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΒΙΟ
  Μεγάλη απόλαυση φρούτων Βραβευμένο με το "Best of Bio-Award"  Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό - μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού. Αυτές είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Ειδικά χαρακτηριστικά: Τα κεράσια είν..
 • ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ
  Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού. Συστατικά: Βιολογικός χυμός μήλου Ειδικά χαρακτηριστικά: Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής χυμός στην περιοχή Rabenhorst. Τα οργανικό μήλα που χρησιμοποιούνται για αυτό το..
 • ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟ-ΜΑΝΓΚΟ
  Βιολογικό μήλο-μάγκο  Μεγάλη απόλαυση φρούτων  Βραβευμένο με Χρυσό μετάλλιο DLG. Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού.  Ειδικά χαρακτηριστικά:Η προσεκτική επεξεργασία εξασφαλίζει ότι τα πολύ..
 • ΧΥΜΟΣ ΜΥΡΤΙΛΟ 100% ΒΙΟ
  Με άγρια Φρούτα.  Βραβευμένο με Χρυσό μετάλλιο DLG. Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό, το οποίο μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού.  Συστατικά: Βιολογικός χυμός βατόμουρου, νερό, βιολογική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.&..
 • ΧΥΜΟΣ ΜΥΡΤΙΛΟ 100% ΒΙΟ
  Με άγρια Φρούτα.  Βραβευμένο με Χρυσό μετάλλιο DLG. Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό, το οποίο μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού.  Συστατικά: Βιολογικός χυμός βατόμουρου, νερό, βιολογική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.&..
 • ΧΥΜΟΣ ΑΝΑΝΑ 100%
  Χυμός ανανά - 100% καθαρός χυμός - όχι από συμπυκνωμένο. Μεγάλη απόλαυση φρούτων  Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού. Αυτά είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Ειδικά χαρα..
 • ΧΥΜΟΣ 11+11
  10 βιταμίνες & προβιταμίνη Α Τόσο απολαυστικός όσο και θρεπτικός. Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού .   ..
 • Χυμός 120/80 ΒΙΟ 750ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  Χυμός 120/80 ΒΙΟ 750ml.......ισορροπία και έλεγχος αρτηριακής πίεσης Σίγουρα ένας χυμός με όνομα 120/80 θα φαντάζει περιέργα στο άκουσμα του αλλά το όνομα του οφείλεται από τον σκοπό που δημιουργήθηκε. Για ισορροπημένη πίεση από 8 έως 12 ο χυμός αυτός δίνει την λύση. Αυτή η εξαιρετική φόρμουλα μ..
 • Χυμός Regeneration ΒΙΟ 750ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  Χυμός Regeneration (αναγέννηση) ΒΙΟ 750ml Αναγέννηση το λέει και το όνομα του ο νέος υπέροχος χυμός της rabenhorst που ήρθε να αναγεννήσει τον οργανισμό και να δώσει ενέργεια. Απολαύστε τον μεγάλο πλούτο της γεύσης των αρμονικά ισορροπημένων φρούτων και δυναμώστε τον οργανισμό με τον ψευδ..
 • ΧΥΜΟΣ ΑΝΤΙΟΧ ΒΙΟ 750ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  ΧΥΜΟΣ ANTIOX ΒΙΟ ......για αντιοξειδωτική προστασία Από το όνομα του ο νέος χυμός της Rabenhorst Antiox αντιοξειδωτικός μας προσφέρει μια σειρά από ευεργετικά φρούτα πλούσια για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Κατασκευασμένο από εννέα (9) πλήρως επιλεγμένα φρούτα, Rabenhorst δημιούργησε έν..
 • ΧΥΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ
  ΧΥΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ & ΜΕΛΙ 750ML ΒΙΟ Rotbäckchen Ενας ιδιαίτερος απολαυστικός χυμός που συνδυάζει μία μεγάλη ποικιλία από κόκκινα φρούτα όπως κεράσι και φραγκοστάφυλο με βότανα,μέλι και κυρίως σίδηρο (σιδηρούχο γλυκονικό) 600mg ανά 100ml = 75mg καθαρού σιδήρου. Περιέχει επίσης βιταμίνες C,..
 • ΧΥΜΟΣ CRANBERRIES (ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ) 100%
  Τα cranberries, τα μικρά αλλά θαυματουργά κόκκινα φρούτα με την πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικές ενώσεις, είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να εξουδετερωνούν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Θεωρούνται πολύ υγιεινά φρούτα, καθώς δεν περιέχουν χοληστερόλη,..
 • ΧΥΜΟΣ CRANBERRIES (ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ) 100%
  Τα cranberries, τα μικρά αλλά θαυματουργά κόκκινα φρούτα με την πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικές ενώσεις, είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να εξουδετερωνούν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Θεωρούνται πολύ υγιεινά φρούτα, καθώς δεν περιέχουν χοληστερόλη,..
 • ΧΥΜΟΣ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΒΙΟ 750ml
  Βιολογικό Κοκτέιλ σιταρόχορτου. Με σπιρουλίνα, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και λεμόνι. Απολαύστε αυτό το νόστιμο κοκτέιλ που αποτελείται από χυμό μικρού σιταρόχορτου, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, λεμόνι και σπιρουλίνα από μικροφύκια. Συστατικά: Βιολογικός χυμός χλόης σίτου (45%), οργανικό εκχύλ..
 • ΧΥΜΟΣ ΜΑΥΡΟ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ ΒΙΟ 750ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  Βιολογικός χυμός μαύρο φραγκοστάφυλο Πλούσιος σε βιταμίνη C Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού. Αυτά είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Συστατικά: νερό, οργανικός χυμός μαύρου ..
 • ΧΥΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ 750ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  Χυμός κόκκινων σταφυλιών με προσθήκη σιδήρου.  Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού. Αυτά είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Συστατικά: βιολογικός κόκκινος χυμός σταφυλιού, 2..
 • ΧΥΜΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ 100% ΒΙΟ 750ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  Χυμός από δαμάσκηνα. Χυμός δαμάσκηνου: τουλάχιστο 97%  Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό  που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα του καρπού. Αυτά είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Ειδικά χαρακτηριστικά: Τα δαμάσκ..
 • ΧΥΜΟΣ ΚΑΡΟΤΟ
  Υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτίνη Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα των λαχανικών. Αυτά είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Ειδικά χαρακτηριστικά: Η β-καροτίνη είναι ένα φυσικό θρεπτικό σ..
 • ΧΥΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟ 750ml
  Αυτός ο νόστιμος χυμός, μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα των λαχανικών. Αυτές είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία.  Ειδικά χαρακτηριστικά: Αυτός ο χυμός είναι κατάλληλος ως ένα πρωινό ποτό για ένα υγιές ξεκίνημα της ημέρας..
 • ΧΥΜΟΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΒΙΟ
  ΧΥΜΟΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 700ML BIO Βιολογικός Χυμός παντζάρι Καθαρός χυμός - όχι από συμπυκνωμένο. Απολαύστε αυτό το νόστιμο χυμό που μέσω της προσεκτικής επεξεργασίας διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και την ποιότητα των λαχανικών. Αυτά είναι γνωστό ότι ωφελούν την υγεία και την ευημερία. Ειδικά χαρακτηρ..
 • ΧΥΜΟΣ GOJI 330ml Χυμοί Σε Μπουκάλι
  Χυμός 100% φυσικός πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Χυμός Goji Rabenhorst Χυμός φρούτων από άγρια μούρα goji Απολαύστε την ξεχωριστή γεύση του χυμού αυτού, από τα άγρια μούρα​​ goji. Συστατικά: χυμός Goji, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, ρυθμιστή οξύτητας: κιτρικό οξύ Ειδικά χαρακτηριστικά:..
 • ΧΥΜΟΣ VEGAN EXTRA D3+B12 ΒΙΟ 450ML
  ΧΥΜΟΣ VEGAN EXTRA D3+B12 ΒΙΟ  Μία διατροφική έκπληξη για όλους τους φίλους vegan έρχεται στο ποτήρι τους.Για πρώτη φορά ο κατάλληλος συνδυασμός φρούτων με τις πολύτιμες βιταμίνες D3 & B12 Περιέχει βιταμίνη D3 & B12 Χωρίς αλκοόλ - γλουτένη - λακτόζη Δοσολογία: πίνετε 2 φορές την ημ..
 • ΧΥΜΟΣ ΤΖΙΤΖΕΡ-MIX ΒΙΟ 750ML  2015
  ΧΥΜΟΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΜΙX 700ML ΒΙΟ (GINGER MIX) Αποκλειστικά για τους λάτρεις ιδιαίτερων γέυσεων έρχεται αυτός ο υπέροχος χυμός με τζίντζερ από την Rabenhorst  Απολαύστε αυτόν τον αρμονικά φτιαγμένο χυμό pure όχι συμπηκνωμένο που αποτελείται από επιλεγμένα μήλα,  σταφύλια και ανανά σε συνδυ..
 • Χυμός Detox BIO
  ΧΥΜΟΣ DETOX 750ML ΒΙΟ Χυμός διάφορων βιολογικών φρούτων (μήλο, μάνγκο, ανανάς, πολτός ασερόλα, ακτινίδιο, φρούτα πάθους) και λαχανικών με παντζάρι, πράσινο τσάι Matcha, σπιρουλίνα. Η βιταμίνη C βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Η ιδανική διατροφή συνιστά πέντε μερίδες φρο..
 • ΧΥΜΟΣ B-ACTIVE 750ML Χυμοί Σε Μπουκάλι
  1 ποτήρι (200ml) δύο φορές ημερησίως πριν τα γέυματα.Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες. Ο χυμός αυτός περιέχει θρεπτικά στοιχεία λαχανικών σε συνδυασμό με γαλακτικό οξύ τα οποία έχουν θετική επίδραση στον οργανισμό όταν ακουλουθούμε συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο. ..
 • Χυμός ρόδι Ελληνικό ΒΙΟ 250ml
   Φυσικός βιολογικός χυμός ροδιού 100%   Χωρίς ζάχαρη Το ρόδι είναι μια μεγάλη πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, ωμέγα 5 πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους. Ο χυμός του φρούτου είναι μια εξαιρετική ..