ΒΑΣΣΟΣ Γ.Ε.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ
  ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟ 250gr Το αμυγδαλοβούτυρο είναι ο θρεπτικός υγιεινός πολτός από ελαφρά ψημένα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (λευκά) χωρίς καμία προσθήκη. Με βασικό συστατικό ελληνικά αμύγδαλα που διακρίνονται για την γλυκεία τους γεύση από την περιοχή του Τύρναβου το αμυγδαλοβούτυρο Ο..
 • Βούτυρο απο πυρήνες βερύκοκου
  ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ ΒΙΟ Καθαρός πολτός 100% από τους πυρήνες του βερύκοκου χωρίς καμμία απολύτως πρόσμειξη και χωρίς αλάτι,απογειώνει την γέυση και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό. Βασισμένο σε σπιτική συνταγή από Ελληνικά χέρια έρχεται να προσφέρει κάτι το διαφορετικό σε ότι..
 • Βούτυρο απο φυστίκια κελυφωτά ΒΙΟ 160gr Βούτυρα από Ξηρούς Καρπούς
  Βούτυρο απο φυστίκια κελυφωτά ΒΙΟ 160gr Ο απόλυτος βασιλιάς των ξηρών καρπών το κελυφωτό φυστίκι από Ελληνες παραγωγούς έγινε ένας υπέροχος πολτός από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ η οποία πρωτοπορεί και σας το παρουσιάζει ως το πρώτο ελληνικό βιολογικό βούτυρο από Ελληνικά κελυφωτά φυστίκια (αιγίνης) Καθαρός π..
 • Φυστικοβούτυρο Απαλο
  ΦΥΣΚΤΙΟΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΑΛΟ OLA-BIO ......ελληνικό Η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ πρωτοπορεί και σας παρουσιάζει το πρώτο ελληνικό βιολογικό φυστικοβούτυρο από την Εύβοια γιατί έχουμε πίστη και στηρίζουμε Ελληνες παραγωγούς και τα προιόντα τους. Με μεράκι και αγάπη σας παρουσιάζουμε αυτό το υπέροχο φυστικοβούτυρο βα..
 • ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΤΡΑΓΑΝΟ ΒΙΟ
  ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΤΡΑΓΑΝΟ ΒΙΟ Η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ μεγαλώνει την οικογένεια από βούτυρα ξηρών καρπών με το ελληνικό βιολογικό τραγανό φυστικοβούτυρο από την Εύβοια γιατί έχουμε πίστη και στηρίζουμε Ελληνες παραγωγούς και τα προϊόντα τους. Με μεράκι και αγάπη σας παρουσιάζουμε αυτό το υπέροχο φυστικοβούτυρο ..
 • ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  Το αμυγδαλοβούτυρο είναι ο θρεπτικός υγιεινός πολτός από ελαφρά ψημένα αμύγδαλα χωρίς καμία προσθήκη. Με νόστιμα ελληνικά αμύγδαλα ποικιλίας Texas που διακρίνονται για την γλυκεία τους γεύση από την περιοχή του Τύρναβου το αμυγδαλοβούτυρο ΟΛΑ ΒΙΟ αποτελεί τον πιο νόστιμο πολτό ξηρών καρπών της σειρ..
 • ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ 40gr ..
 • Φουντουκοβούτυρο Ελληνικό ΒΙΟ 250gr Βούτυρα από Ξηρούς Καρπούς
  ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΒΟΥΤΥΡΟ 250ΓΡ ΟΛΑ ΒΙΟ Η μεγάλη προσπάθεια για εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά προιόντα συνεχίζεται και η ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ παρουσιάζει το πρώτο βιολογικό φουντουκοβούτυρο από την Εύβοια γιατί έχουμε πίστη και στηρίζουμε Ελληνες παραγωγούς και τα προιόντα τους. Καθαρός πολτός από 100% διαλεκτά φουν..
 • Παστέλι Μέλι & CHIA Βιο 30gr (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  Παστέλι Μέλι & CHIA Βιο 30gr (stand 15ΤΕΜ) ..
 • Παστέλι Ηλιόσπορο & Cranberry Βιο 30gr (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  Παστέλι Ηλιόσπορο & Cranberry Βιο 30gr (stand 15ΤΕΜ)..
 • ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΑΚΑ ΒΙΟ 30ΓΡ (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΑΚΑ ΒΙΟ 30ΓΡ (stand 15ΤΕΜ)..
 • Παστέλι Καρύδα Μέλι Βιο 40gr  (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ 40γρ ΒΙΟ  Νέα καλοκαιρινή γέυση για τους λάτρεις των χειροποίητων σνακ από τον φίλο παραγωγό Βαγγέλη Βάσσο από το Προκόπι Ευβοίας Διατίθεται σε συσκευασία των 15 τεμαχίων  Ελληνικό προιόν (ΜΕΛΙΚΑΡΠΟΝ) για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ   ..
 • Παστέλι Φυστικάτο ΒΙΟ 35ΓΡ (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΜΕΛΙ 35γρ ΒΙΟ  Απίθανη και μοναδική γέυση από βιολογικό ελληνικό φυστίκι Αιγίνης και βιολογικό ελληνικό μέλι ανθέων μόνο. Από 100% ελληνικές πρώτες ύλες και ελληνικά χέρια από το Προκόπι Ευβοίας  Ελληνικό προιόν (ΜΕΛΙΚΑΡΠΟΝ) για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ   ..