Σπέσιαλ

Σπέσιαλ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Κριθαράκι με κουρκουμά ΒΙΟ 400gr Σπέσιαλ
  ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ  400ΓΡ ΒΙΟ Η νέα σειρά ζυμαρικών κουρκουμίνια που παράγεται στην Ελλάδα έρχεται για να δώσει άλλη διάσταση στα ζυμαρικά vegan. Πρόκειται για κριθαράκι χειροποίητο που φτιάχνονται αποκλειστικά με σιμιγδάλι βιολογικής γεωργίας αλεσμένο σε πετρόμυλο με προ..
 • Λαζάνια με κουρκουμά & πρωτεϊνη αρακά ΒΙΟ 400gr Σπέσιαλ
  ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΚΑ 400ΓΡ ΒΙΟ Η νέα σειρά ζυμαρικών κουρκουμίνια που παράγεται στην Ελλάδα έρχεται για να δώσει άλλη διάσταση στα ζυμαρικά vegan. Πρόκειται για λαζάνια χειροποίητα που φτιάχνονται αποκλειστικά με σιμιγδάλι βιολογικής γεωργίας αλεσμένο σε πετρόμυλο με προσθήκη ..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΗΜΙ-ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  PASTAMANIA η μεγαλύτερη και πιο ποιοτική σειρά βιολογικών ζυμαρικών στην Ελλάδα Με αγάπη μεράκι και αυστηρά κριτήρια επιλέγονται τα καλύτερα σκληρά σιτάρια για να δημιουργηθεί το υπέροχο αυτό σιμιγδάλι με το οποίο φτιάχνονται τα ζυμαρικά PASTAMANIA. Η εμπειρία τόσων ετών και η μεγάλη τους..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Ένα νέο καινοτόμο προϊόν PASTA MANIA έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στα πιάτα ζυμαρικών. Η προσθήκη σπιρουλίνας στα ζυμαρικά μας προσθέτει πρωτεΐνες και βιταμίνες στη διατροφή μας καθώς η ιδιαίτερη και υπέροχη γεύση στη πάστα θα σας κάνει να την αγαπήσετε. Σπαγγέτι με σπιρουλίνα Υλι..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 100% PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το σπάγγετι σίκαλης PASTA MANIA είναι πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών,πρωτεινών,και vit.συμπλέγματος Β και προέρχεται από 100% αλέυρι σίκαλης ολικής άλεσης. Η κατανάλωση ζυμαρικών σίκαλης έχουν σχέση με τον χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου και παράγουν θετικό προφίλ γλυκόζης του αί..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΠΑΝΑΚΙ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το σπαγγέτι σπανάκι PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριού που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από σπανάκι σε σκόνη Σπαγγέτι σπανάκι με κρέμα και πιπεριά Υλικά για 2 μερίδες 500 γρ. σπαγγέτι σπανάκι PASTA MANIA 250 γρ. ή 3 μισές χρωματ..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΟΜΑΤΑ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το σπαγγέτι τομάτα PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριού που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από τομάτα σε σκόνη Σπαγγέτι τομάτα με κρέμα και πιπεριά Υλικά για 2 μερίδες 500 γρ. σπαγγέτι τομάτα PASTA MANIA 250 γρ. ή 3 μ..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΠΕΡΙΑ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το σπαγγέτι πιπεριά PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριόυ που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από κόκκινη πιπεριά σε σκόνη Σπαγγέτι πιπεριά με τομάτα Υλικά για 2 μερίδες 500 γρ. σπαγγέτι πιπεριά PASTA MANIA 250 γρ. τομάτες ,..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΡΙΧΡΩΜΟ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το σπαγγέτι τρίχρωμο PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριού που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από τομάτα και σπανάκι σε σκόνη Σπαγγέτι τρίχρωμο με κρέμα και πιπεριά Υλικά για 2 μερίδες 500 γρ. σπαγγέτι τρίχρωμο PASTA MAN..
 • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το σπαγγέτι σκόρδο μαιντανός  PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριόυ που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από σκόρδο και μαιντανό τριμμένο  σε σκόνη. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Εισάγονται απότην Ιταλία αποκλειστικά για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ ..
 • ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΤΡΙΧΡΩΜΟ PATSAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το λιγκουίνι τρίχρωμο PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριόυ που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από σπανάκι και ντομάτα σε σκόνη. ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ  ΤΡΙΧΡΩΜΟ με ΚΡΕΜΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ Υλικά για 2 μερίδες: 350 γρ. λιγκουίνι τρίχρωμο PASTA MANIA 250 γρ. ..
 • ΠΕΝΝΕΣ ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ PASTAMANIA ΒΙΟ 500ΓΡ Σπέσιαλ
  Το πέννες τρίχρωμες PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριόυ που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από σπανάκι και ντομάτα σε σκόνη. Πέννες τρίχρωμες με Κρέμα πιπεριάς Υλικά για 2 μερίδες: 350 γρ. πέννες τρίχρωμες PASTA MANIA ..
 • Ριγκατόνι με κινόα 500ΓΡ
  ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΙΝΟΑ 500γρ ΒΙΟ Παραδοσιακή συνταγή Σικελίας, που παράγεται με 100 χρόνια εμπειρία και πάθος της οικογένειας Barbagallo. Αυτό το ζυμαρικό παράγεται από σικελικό σκληρό σίτο ποιότητας και μεταποιείται εντός 24 ωρών από τον πυρήνα σιταριού σε ζυμαρικά. Η άλεση της παραγωγής σιταριού και ζυμ..
 • ΦΙΔΕΣ ΡΥΖΙΟΥ
  ΦΙΔΕΣ ΡΥΖΙΟΥ vermicelli di riso 400ΓΡ Ο φιδές ρυζιού ή αλλιώς vermicelli είναι μια λεπτή μορφή ζυμαρικών. Μερικές φορές αναφέρεται ως noodles ρυζιού , μπαστούνια του ρυζιού. Είναι ζυμαρικό χωρίς γλουτένη και είναι ιδανικό για σούπες. Ένα τμήμα ισούται με περίπου 50 γραμμάρια προϊόντος. Βυθίστε το..
 • ΦΙΔΕΣ (ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ) ΒΙΟ 500ΓΡ
  ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ capelli di angelo 500γρ ΒΙΟ Το Μαλλιά Αγγέλου της Probios παράγονται από αλεσμένο αλεύρι σε πετρόμυλο και επεξεργάζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζυμαρικό εξαιρετικό πορώδες που απορροφά τέλεια κάθε καρύκευμα και διατηρεί το φούρνο ψησίματος. Προ..
 • Wok noodles Asia ΒΙΟ 250gr
  WOK ASIA NOODLES 250ΓΡ ΒΙΟ Συνταγή: Wok Noodles είναι ιδανικά για ασιατικά πιάτα wok, παραδοσιακά τηγάνια κρέατος ή λαχανικών ή σαν σούπα.  Χωρίς προ-μαγειρέμα - έτοιμο σε 3-4 λεπτά! Βασική συνταγή για 2-3 άτομα Συστατικά: 125g ζυμαρικά Wok, 250ml ζεστό νερό  300g κρέας, 200g λαχανικ..
 • ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ 500ΓΡ
  ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΛΕΥΚΟ stelline 500γρ ΒΙΟ Ζυμαρικό από σιμιγδάλι σκληρού σταριού αλεσμένο σε πετρόμυλο ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους  Ιδανικό για χρήση σε σούπες οι σαλάτες της αρεσκείας σας. Μια απλή συνταγή για σούπα με αστράκι για τα παιδιά αλλά και για τους μεγαλύτερους που θέλουν να απολα..