Ελληνικά Παραδοσιακά

Ελληνικά Παραδοσιακά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 400γρ
  ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ 400γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Ο τραχανάς είναι παραδοσιακό ελληνικό είδος ζυμαρικού φτιαγμένο από αλεύρι και γάλα και έχει σχήμα κοκκώδες και ακανόνιστο. Οι κόκκοι έχουν διάμετρο περίπου 2-3 χιλιοστά. Υπάρχει σε διάφορες ποικιλίες: ξινός και γλυκός, χοντρός και ψιλός.Ο ξινός τραχανάς ζυμώνεται με γ..
 • ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΙΝΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ 400ΓΡ
  ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΙΝΟΣ 400γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Ο ξινός τραχανάς παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα που έχει ξινίσει (αγελαδινό ή πρόβειο ή γίδινο) ή από αγελαδινό – πρόβειο γιαούρτι με την προσθήκη αλευριού από σιτάρι ή από σιμιγδάλι. Σε κάποιες περιοχές της χώρας μας και ανάλογα με τις εκάστοτε συνταγές, χρησιμοποιείτα..
 • ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΒΙΟ 400ΓΡ
  ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ 400ΓΡ ΟΛΑ ΒΙΟ Παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό ολικής άλεσης με κύριο χαρακτηριστικό το ιδιαίτερα μικρό του σχήμα. Συνοδεύει πιάτα με κρέατα ή πουλερικά. Τρώγεται και σκέτο με την σάλτσα της αρεσκείας μας ή με λαχανικά και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ..
 • ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΒΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 400ΓΡ 2015
  ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ  OLA BIO Τα ζυμαρικά Ολικής αλέσεως είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βοηθούν στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Tα ζυμαρικά ολικής άλεσης είναι πιο πλούσια σε βιταμίνες της ομάδας B (υπεύθυνες για την εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος) σε σχέση..