Σοκολάτες Χαρουπολάτες

Σοκολάτες Χαρουπολάτες

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΧΑΡΟΥΠΟΛΑΤΑ ΜΙΝΙ 24 Χ 45ΓΡ Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΧΑΡΟΥΠΟΛΑΤΑ ΜΙΝΙ ΒΙΟ .....η φυσική σοκολάτα Το φυσικό υποκατάστατο της σοκολάτας και η πιο υγιείνη της μορφή είναι η χαρουπολάτα. Αποτελεί το φυσικό υποκατάστατο του κακάο και με την υπέροχη αλλά και ιδιαίτερη γέυση τρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Το χαρούπι σαν καρπός είναι πλούσιος σε φυσικά ..
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΧΑΡΟΥΠΟΛΑΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΥΡΗ 24 Χ 45ΓΡ 2016
  XΑΡΟΥΠΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ μινι  ....άλλη γέυση Εναλλακτική πρόταση σε υποκαταστάτο σοκολάτας με αυξημένη περιεκτικότητα σε χαρουπόσκονη μας δίνει αυτή την έντονη και πλούσια γέυση χαρουπιού προσφέροντάς σας την μάυρη χαρουπολάτα. Αποτελεί το φυσικό υποκατάστατο του κακάο και με την υπέροχη αλλά και ι..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Η βιολογική σοκολάτα γάλακτος Denree με τουλάχιστον 35% κακάο γλυκίστηκε με ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Απολαύστε αυτή την υπέροχη σοκολάτα όλες τις ώρες της μέρας σαν υγιεινό σνακ. Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Η βιολογική μαύρη σοκολάτα Denree με τουλάχιστον 70% κακάο. Απολαύστε αυτή την υπέροχη σοκολάτα όλες τις ώρες της μέρας σαν υγιεινό σνακ. Η μαύρη σοκολάτα δεν περιέχει καθόλου χοληστερόλη και δεν προκαλεί εθισμό. Η μαύρη σοκολάτα είναι πιο πλούσια σε πολ..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ NOUGAT ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ NOUGAT ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Είναι μια νόστιμη βιολογική σοκολάτα γάλακτος με γέμιση από κρέμα γάλακτος 30% και τουλάχιστον 35% κακάο στη σοκολάτα γάλακτος. Απολαύστε αυτή την υπέροχη σοκολάτα όλες τις ώρες της μέρας σαν υγιεινό σνακ. Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγ..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Είναι νοστιμότατη βιολογική σοκολάτα γάλακτος με 17% ολόκληρα, ψημένα φουντούκια. Η περιεκτικότητα σε κακάο στην σοκολάτα γάλακτος είναι τουλάχιστον 35%. Απολαύστε αυτή την υπέροχη σοκολάτα όλες τις ώρες της μέρας σαν υγιεινό σνακ. Η σοκολάτα ..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΒΙΟ 100ΓΡ (ΣΤΑΝΤ 10ΤΕΜ) Είναι νοστιμότατη βιολογική σοκολάτα γάλακτος με (17%)  ολόκληρα ψημένα αμύγδαλα. Η περιεκτικότητα σε κακάο στην σοκολάτα γάλακτος είναι τουλάχιστον 35%. Απολαύστε αυτή την υπέροχη σοκολάτα όλες τις ώρες της μέρας σαν υγιεινό σνακ. Η..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 71% ΒΙΟ
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 71% ΒΙΟ VEGAN Εξαιρετικής ποιότητας και γέυσης σοκολάτα μάυρη με τουλάχιστον 71% κακάο που βασίζεται σε δίκαιο εμπόριο αφού οι πολύτιμοι σπόροι του κακάο συλλέγονται από αγρότες που απολαμβάνουν τα προνόμια μίας δίκαιης τιμής (fair trade) Οι σοκολάτες Bonvita είναι βιολογικές χωρίς ..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 71% ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΙΟ
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 71% ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΙΟ VEGAN Εξαιρετικής ποιότητας και γέυσης σοκολάτα μάυρη με γέυση πορτοκάλι με τουλάχιστον 71% κακάο που βασίζεται σε δίκαιο εμπόριο αφού οι πολύτιμοι σπόροι του κακάο συλλέγονται από αγρότες που απολαμβάνουν τα προνόμια μίας δίκαιης τιμής (fair trade) Οι σοκολάτες Bo..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 71% CRANBERRY BIO 100gr Σοκολάτες Χαρουπολάτες
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 71% ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΒΙΟ VEGAN Εξαιρετικής ποιότητας και γέυσης σοκολάτα μάυρη με γέυση κράνμπερρυ με τουλάχιστον 71% κακάο που βασίζεται σε δίκαιο εμπόριο αφού οι πολύτιμοι σπόροι του κακάο συλλέγονται από αγρότες που απολαμβάνουν τα προνόμια μίας δίκαιης τιμής (fair trade) Οι σοκολάτες ..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ 75gr Η Βιολογική σοκολάτα γάλακτος «Δέλεαρ» με 40% κακάο είναι νόστιμη, κρεμώδης ικανή να γλυκάνει την μέρα σας. Για την παραγωγή αυτής της μοναδικής σοκολάτας χρησιμοποιούμε κακάο υψηλής ποιότητας και σκόνη βανίλιας burbon χωρίς λιπαρά. Το αποτέλεσμα είναι μια..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 80% ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 80% ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ 75gr Η Βιολογική σοκολάτα υγείας «Δέλεαρ» είναι νόστιμη και απολαυστική σοκολάτα με περιεκτικότητα σε κακάο τουλάχιστον 80%. Μπορείτε να τρώτε μέχρι 3 φορές την εβδομάδα μια μικρή σοκολάτα 30 γρ. μετά το μεσημεριανό σας γεύμα σαν επιδόρπιο! Καλό είναι να π..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΟΥΣ ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΟΥΣ ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ  75gr Η Βιολογική σοκολάτα γάλακτος με κόκκους κάκαο «Δέλεαρ» είναι μία εξαιρετική κοκκώδης σοκολάτα ικανή να γλυκάνει την μέρα σας. Για την παραγωγή αυτής της μοναδικής σοκολάτας χρησιμοποιούμε ολόκληρους καρπούς κακάο υψηλής ποιότητας και καμία..
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ & ΑΡΩΝΙΑ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ & ΑΡΩΝΙΑ ΒΙΟ ΔΕΛΕΑΡ 75gr Η Βιολογική σοκολάτα υγείας με αρώνια & κανέλα «Δέλεαρ» είναι νόστιμη, κρεμώδης σοκολάτα ικανή να γλυκάνει την μέρα σας. Για την παραγωγή αυτής της μοναδικής σοκολάτας χρησιμοποιούμε αποξηραμένη ελληνική αρώνια σε συνδυασμό ..