Παστέλια

Παστέλια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΒΙΟ 40gr Απολαυστικη δημιουργία αυτό το παστέλι με την πρωτότυπη και μοναδική γεύση με βιολογικό ελληνικό φυστικοβούτυρο, βιολογικό ελληνικό μέλι ανθέων, μόνο σταφίδες και αυθεντική κανέλα κευλάνης. Από 100% ελληνικές πρώτες ύλες και ελληνικά χέρια από το Προκόπι Ευβοία..
 • Παστέλι Μέλι & CHIA Βιο 30gr (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  Παστέλι Μέλι & CHIA Βιο 30gr  Με μια τόση απλή σύνθεση από ελληνικό μέλι με σπόρους σουσαμιού και σπόρους chia το υπέροχο αυτό παστέλι είναι γεγονός Το Chia είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά. Η απαράμιλλη σταθερότητα των ωμέγα 3 λι..
 • Παστέλι Ηλιόσπορο & Cranberry Βιο 30gr (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  Παστέλι Ηλιόσπορο & Cranberry Βιο 30gr  Απολαυστικη δημιουργία αυτό το παστέλι με την πρωτότυπη και μοναδική γεύση με ηλιόσπορους, καρπούς κράνμπερρυ σοκολάτα υγείας και ελληνικό μέλι, θα σας κάνει να το αγαπήσετε μόλις το δοκιμάσετε. Αυτή η υπέροχη γεύση μας έρχεται από ελληνικά χέρια ..
 • ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΑΚΑ ΒΙΟ 30ΓΡ (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΑΚΑ ΒΙΟ 30ΓΡ  Το υπέροχο αυτό παστέλι με μάκα ή αλλιως παστέλι του έρωτα λόγω των συστατικών του και κυρίως της υπερτροφής μάκα που περιέχει. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της μάκα σε σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία ενδεχομένως οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών..
 • Παστέλι Καρύδα Μέλι Βιο 40gr  (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  Παστέλι  Καρύδα  Μέλι Βιο 40gr  Νέα καλοκαιρινή γέυση και όχι μόνο για τους λάτρεις των χειροποίητων σνακ αυτή η υπέροχη δημιουργία με βάση την ινδική καρύδα τους καρπούς κράνμπερρυ και το ελληνικό μέλι. Απολαύστε το όλες τις ώρες της μέρας σαν σνακ ή απολαυστικό κολατσιό. Ελληνι..
 • Παστέλι Φυστικάτο ΒΙΟ 35ΓΡ (stand 15ΤΕΜ) Παστέλια
  ΠΑΣΤΕΛΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΜΕΛΙ 35γρ ΒΙΟ  Απίθανη και μοναδική γέυση από βιολογικό ελληνικό φυστίκι Αιγίνης και βιολογικό ελληνικό μέλι ανθέων μόνο. Από 100% ελληνικές πρώτες ύλες και ελληνικά χέρια από το Προκόπι Ευβοίας  Ελληνικό προιόν (ΜΕΛΙΚΑΡΠΟΝ) για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ   ..