Καφές Κακάο

Καφές Κακάο

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟ 100gr
  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ  100ΓΡ .......για μερακλήδες και όχι μόνο Ελληνικός καφές είναι είδος καφέ που παρασκευάζεται με ψήσιμο, σε μπρίκι, αλεσμένων σε λεπτή σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ και ο οποίος πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, της ..
 • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΦΕ WAKE UP ΜΕ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ 125ΓΡ
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΦΕ. Νιώστε σαν να είστε έτοιμοι να πετάξετε.Προσέγγηση για αυτή την εναλλακτική λύση του καφέ, με εκχύλισμα guarana για ένα φυσικό ξεσήκωμα. Κατάλληλο για χορτοφάγους. Κατάλληλο για vegans.  Συστατικά: Κριθάρι (36%), βύνη κριθαριού (26%), ραδίκια, σίκαλη (..
 • ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟ 200gr Καφές Κακάο
  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ  200ΓΡ .......για μερακλήδες και όχι μόνο Ελληνικός καφές είναι είδος καφέ που παρασκευάζεται με ψήσιμο, σε μπρίκι, αλεσμένων σε λεπτή σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ και ο οποίος πίνεται περισσότερο από κάθε άλλο είδος καφέ σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, της ..
 • ΚΑΦΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ NOCAF ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΙΝΗ ΒΙΟ 100ΓΡ Καφές Κακάο
  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΦΕ NOCAF ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΚΑΦΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ Πάρτε τα πόδια σας με αυτή την βιολογική, χωρίς καφεΐνη εναλλακτική λύση για καφέ. Φτιαγμένο με βιολογικά κριθάρι, ραδίκι ,σύκα και βύνη.Κατάλληλο για χορτοφάγους. Κατάλληλο για vegans.  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό Κριθάρι (38%)..
 • ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ STICKS BIO 50gr
  ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ  STICKS BIO  Αυτός ο εξαιρετικής ποιότητας καφές καλλιεργείται με τον παραδοσιακό τρόπο και μαζεύεται με το χέρι.Παρασκευάζεται από κόκκους καφέ από τη Νότια και Κεντρική Αμερική στίς καλύτερες περιοχές καλλιέργειας του κόσμου. Η προσεκτική επεξεργασία, διατηρεί το άρωμ..
 • ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ STICKS DECAFEINE BIO 50gr
  ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ STICKS DECAFEINE BIO Αυτός ο εξαιρετικής ποιότητας καφές καλλιεργείται με τον παραδοσιακό τρόπο και μαζεύεται με το χέρι.Παρασκευάζεται από κόκκους καφέ από τη Νότια και Κεντρική Αμερική στίς καλύτερες περιοχές καλλιέργειας του κόσμου. Η προσεκτική επεξεργασία, διατηρεί το άρωμα ..
 • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΦΕ BIOCOFFREE ΒΙΟ 125gr
   Το BIOCOFFREE (καφές δημητριακών) ίναι ένα νόστιμο διαλυτό παρασκεύασμα για να πάρετε ένα φυσικό χωρίς καφεΐνη ρόφημα, που αποτελείται από ένα μείγμα σιτηρών, ραδίκι, σίκαλη και σύκα. Φυσικό υποκατάστατο του καφέ. Ιδανικό ακόμα και για παιδιά.  Συστατικά: 38% κριθάρι, βύνη κριθαριού..
 • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΦΕ ORZOBON ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΙ ΒΙΟ 120gr
  Παρασκευάζεται με βάση το καβουρδισμένο κριθάρι, διαλύεται σε βραστό νερό, ιδανικό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για ενήλικες και παιδιά, αφού είναι χωρίς καφεΐνη.Το Orzobon είναι νόστιμο από μόνο του αλλα μαζί με γάλα ή συνοδεία φυτικών ροφημάτων ρυζιού ,σόγιας ή αμυγδάλ..
 • ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ  ΒΙΟ 100ΓΡ Καφές Κακάο
  ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΒΙΟ 100ΓΡ Αυτός ο εξαιρετικής ποιότητας καφές καλλιεργείται με τον παραδοσιακό τρόπο και μαζεύεται με το χέρι.Παρασκευάζεται από κόκκους καφέ από τη Νότια και Κεντρική Αμερική στίς καλύτερες περιοχές καλλιέργειας του κόσμου. Η προσεκτική επεξεργασία, διατηρεί το άρωμα του καφέ. ..
 • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΑΦΕ CEREALBON ΒΙΟ 125gr Καφές Κακάο
  Παρασκευάζεται με βάση το ελαφρύ ψήσιμο διαφόρων δημητριακών.Αφήστε το μείγμα να λιώσει σε νερό ζεστό ή κρύο. Ιδανικό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για ενήλικες και παιδιά, αφού φυσικά δεν περιέχει καφεϊνη.Το Cerealbon περιέχει επίσης κιχωρίο που διακρίνεται για την ευχάριστα πικρή γεύση τ..
 • ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ (χωρίς καφεΐνη) ΒΙΟ 100ΓΡ
  Αυτός ο εξαιρετικής ποιότητας καφές καλλιεργείται με τον παραδοσιακό τρόπο και μαζεύεται με το χέρι.Παρασκευάζεται από κόκκους καφέ από τη Νότια και Κεντρική Αμερική στίς καλύτερες περιοχές καλλιέργειας του κόσμου. Η προσεκτική επεξεργασία, διατηρεί το άρωμα του καφέ. Η καλλιέργεια και η επεξεργασί..
 • ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ PAPUA ΒΙΟ 100ΓΡ Καφές Κακάο
  ΚΑΦΕΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ PAPUA ΒΙΟ  Εξαιρετικής ποιότητας στιγμιαίος καφές που καλλιεργείται με παραδοσιακό τρόπο και συλλεγεται με το χέρι σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1800 μέτρων. Παράγεται από 100% κόκκους από την Παπούα Νέα Γουινέα, μια από τις πιο παρθένες περιοχές του κόσμου και στην συνέχ..
 • ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΙΟ 250ΓΡ Καφές Κακάο
  Το απαλό αργό ψήσιμο του καλύτερου ορεινού καφέ και το εξευγενισμένο άρωμα δίνουν στον καφέ μία γεμάτη και αρμονική γεύση. Η καλλιέργεια και η επεξεργασία αυτού του καφέ γίνεται σε όλα τα στάδια με τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές της βιολογικής γεωργίας.Οι Mount Hagen καφέδες καλλιεργ..
 • ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ PAPUA ΒΙΟ 500ΓΡ
  ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ PAPUA ΒΙΟ   Καφές φίλτρου ποικιλίας Arabica υψηλών προδιαγραφών που συλλέγεται με το χέρι από τους χωρικούς της Παπούα, Νέας Γουινέα και στεγνώνεται στον ήλιο. Παράγεται από 100% κόκκους από την Παπούα Νέα Γουινέα, μια από τις πιο παρθένες περιοχές του κόσμου και στην συνέχεια..
 • ΚΑΦΕΣ ESPRESSO ΒΙΟ 250ΓΡ
  Αυτός o Espresso αποτελείται 100% από εκλεκτούς καφέδες από ορεινά μέρη όπου ψήνονται προσεκτικά σύμφωνα με την παράδοση του ιταλικού Espresso.Ο τελικός καφές συσκευάζεται άμεσα νωπός.  Η καλλιέργεια και η επεξεργασία αυτού του καφέ γίνεται σε όλα τα στάδια με τις αυστηρές κατευθυντήριε..
 • Καφες espresso κοκκους
  ΚΑΦΕΣ ESPRESSO ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΒΙΟ Αυτός o Espresso αποτελείται 100% από εκλεκτούς καφέδες από ορεινά μέρη όπου ψήνονται προσεκτικά σύμφωνα με την παράδοση του ιταλικού Espresso.Ο τελικός καφές συσκευάζεται άμεσα νωπός. Η καλλιέργεια και η επεξεργασία αυτού του καφέ γίνεται σε όλα τα στάδια με τις αυσ..
 • ΚΑΦΕΣ CAPPUCCINO ΒΙΟ 125gr
  10 φακελάκια των 12,5 γραμμαρίων Για την παραγωγή Cappuccinο χρησιμοποιείται φρέσκο ​​γάλα από τη Βόρεια Γερμανία με υδρογονωμένο φυτικό λίπος από τις Φιλιππίνες, το οποίο με ένα ειδικό τρόπο ξηραίνεται με ψεκασμό. Αυτή η λεγόμενη «Creamer" στη συνέχει αναμιγνύεται με στιγμιαίο καφέ, ακατέργαστη ..
 • ΚΑΦΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ CREMA ΒΙΟ 55gr
  ΚΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ MOUNTHAGEN Για πρώτη φορά βιολογικός καφές σε κάψουλες Η καινοτομία της εκχύλισης σε δύο φάσεις και ο κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας MountHagen έχουν ως αποτέλεσμα την παρασκευή ενός τέλειου espresso με πλούσιο σώμα, έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα που διαρκεί.  Κ..
 • ΚΑΦΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO ΒΙΟ 55gr
  ΚΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ MOUNTHAGEN Για πρώτη φορά βιολογικός καφές σε κάψουλες Η καινοτομία της εκχύλισης σε δύο φάσεις και ο κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας MountHagen έχουν ως αποτέλεσμα την παρασκευή ενός τέλειου espresso με πλούσιο σώμα, έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα που διαρκεί.  Κ..
 • ΚΑΦΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ LUNGO ΒΙΟ 55gr
  ΚΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ MOUNTHAGEN Για πρώτη φορά βιολογικός καφές σε κάψουλες Η καινοτομία της εκχύλισης σε δύο φάσεις και ο κατοχυρωμένος σχεδιασμός της κάψουλας MountHagen έχουν ως αποτέλεσμα την παρασκευή ενός τέλειου espresso με πλούσιο σώμα, έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα που διαρκεί.  Κ..
 • ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ 150gr
   ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ   Ο χαρουποκαφές δεν έχει καθόλου καφεΐνη και έχει μια φυσική γλυκύτητα.Αποτελεί εναλλακτική λύση έναντι του καφέ και είναι ωφέλιμος για την υγεία. Περιέχει πολύ ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, βιταμίνες Α,Β, Β1, Β2 και αρκετά ακόμα πολύτιμα συστατικά. Μπο..
 • ΚΑΚΑΟ CARIBO ΒΙΟ 400ΓΡ
    Προετοιμασία: 1 - 2 κουταλάκια του γλυκού (20γρ.) κακάο σε ένα ποτήρι κρύο ή ζεστό γάλα και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί. ..
 • ΚΑΚΑΟ (ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ) ΒΙΟ 200ΓΡ Καφές Κακάο
    ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ 200γρ ΟΛΑ ΒΙΟ Το κακάο έχει ωφέλιμες ιδιότητες για τον οργανισμό και του προσφέρει ό,τι και η σοκολάτα, αλλά χωρίς να τον επιβαρύνει εξαιτίας της ζάχαρης. Η ωφελιμότητα που παρουσιάζει το κακάο για τον ανθρώπινο οργανισμό έχει αποδειχθεί από πολλές παλιές και νέες μελέτες, οι..