Μακροβιοτικά - Φύκια

Μακροβιοτικά - Φύκια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
  • ΦΥΤΡΟΣΥΣΚΕΥΗ (3 πιάτα) Μακροβιοτικά - Φύτρα
    Το κλασσικό μοντέλο για τους λάτρεις της βλάστησης. Χάρη στα bioSnacky φυτοδοχεία, η καλλιέργεια των φύτρων και των βοτάνων στο σπίτι είναι διασκεδαστική και εύκολη.Οι σπόροι αναπτύσσονται γρήγορα σε φρέσκους βλαστούς οι οποίοι παρέχουν τροφή και ζωτικότητα με μία τέλεια γεύση. Βασικά χαρ..
  • Miso genmai σκούρο ρύζι ΒΙΟ
    MISO GENMAI σκούρο ρύζι 350gr ΒΙΟ Το Miso Genmai είναι ένα νόστιμο καρύκευμα σόγιας με άγριο ρύζι. Σαν τρόφιμο δεν ταιριάζει ταιριάζει καλά μόνο στην Ιαπωνία, αλλά και στην ευρωπαϊκή κουζίνα. Η Genmai είναι κατασκευασμένο από οργανικό καστανό ρύζι και koji. Έχει μια ισχυρή umami γεύση. Ζυμώνεται γ..
  • ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ TAMARI ΒΙΟ 250ml Μακροβιοτικά - Φύκια
    TAMARI 250ml  χωρίς γλουτένη Παραδοσιακή σάλτσα σόγιας απο την Ιαπωνία που έχει ζυμωθεί σε κέδρινα βαρέλια για 24 μήνες. Χρήση: σαν σάλτσα σε σούπες, βραστά ψάρια Συστατικά: νερό, φασόλια σόγιας, koji, θαλασσινό αλάτι. Προιόν TERRASANA ΟΛΛΑΝΔΙΑ ..
  • MISO HATCHO  ΒΙΟ
    MISO HATCHO  ΒΙΟ  Το Hatcho miso είναι ιαπωνικό καρύκευμα που γίνεται από τη ζύμωση της σόγιας. Είναι μοναδικό δεν περιέχει γλουτένη με πολύ ισχυρό άρωμα χάρη στην αυθεντική παραγωγή και την ζύμωση που διαρκεί μέχρι δύο έτη.  Η δυνατή γεύση του hatcho miso το κάνει σαν εναλλακτική..
  • ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ SHOYU ΒΙΟ 250ml Μακροβιοτικά - Φύκια
    H σάλτσα σόγιας Shoyu έχει μία πλήρες, έντονη γεύση και παράγεται με παραδοσιακό τρόπο όπου ζυμώνεται σε κέδρινα βαρέλια για 24 μήνες.Το ευέλικτο αυτό καρύκευμα μπορεί να χρησιμοποιείται σε σούπες, σάλτσες, σαλάτες,για σιτηρά και λαχανικά. Συστατικά: νερό, σόγια *, σιτάρι *, θαλασσινό αλάτι, μαγ..
  • Φύκια kombu Ατλαντικού ΒΙΟ 50gr
      ..
  • MISO ΓΛΥΚΟ ΡΥΖΙ  ΒΙΟ
     MISO ΓΛΥΚΟ ΡΥΖΙ 250gr ΒΙΟ Το Shiro miso είναι ένα ωχροκίτρινο miso το οποίο είναι κατασκευασμένο από την ζύμωση σόγιας και ρύζι.  Επειδή η διαδικασία της ζύμωσης,διαρκεί δύο έως έξι εβδομάδες και επειδή η δραστική ζύμωση κότζι πραγματοποιείται μόνο στο ρύζι, η γεύση είναι ήπια και ελαφρ..
  • MISO ΚΡΙΘΑΡΙ ΒΙΟ 350gr Μακροβιοτικά - Φύκια
    MISO MUGI ΚΡΙΘΑΡΙ 350gr ΒΙΟ Ενα πλούσιο παραδοσιακό προιόν από φασόλια σόγιας το οποίο έχει υποστεί ζύμωση (18 μήνες) με προέλευση την Ιαπωνία. Είναι ίσως το πιο ελκυστικό από όλα τα miso στη γεύση, κατάλληλο για μαγείρεμα καλοκαίρι και χειμώνα. Χρησιμοποιήστε το για εποχιακές σούπες, σάλτσες, λαχα..
  • ΦΥΚΙΑ NORI 50gr Μακροβιοτικά - Φύτρα
    Τα Nori είναι αποξηραμένα και ψημένα φύκια, από τα κόκκινα φύκια Πορφύρας. Τα Nori  χρησιμοποιούνται σε πολλά πιάτα σούσι και ως κάλυμμα ή καρύκευμα για διάφορα πιάτα ζυμαρικών, περιτυλιγμάτων κλπ. Ιδανικό για σούπα με φύκια και μπάλες ρυζιού. Τα φύκια NORI βοηθούν όσους έχουν υποστεί ζημιά ..
  • ΦΥΚΙΑ WAKAME 50gr Μακροβιοτικά - Φύτρα
    Τα Wakame είναι ένα λαχανικό της θάλασσας ή αλλιώς βρώσιμα φύκια. Έχουν διακριτικά γλυκιά γεύση και συχνά σερβίρονται σε σούπες και σαλάτες. Τα φύλλα πρέπει να κόβονται σε μικρά κομμάτια γιατί επεκτείνονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μουλιάστε τα φύκια για τουλάχιστον 10 λεπτά, πριν τα χρησι..
  • Φύκια NORI ΒΙΟ
    Φύκια NORI ΒΙΟ 25gr ..
  • ΦΥΚΙΑ HIJIKI 50gr Μακροβιοτικά - Φύκια
    Το Hijiki είναι ένας τύπος εδώδιμου φυκιού που συνήθως βρίσκεται στις άγριες ακτές. Το επιστημονικό όνομά του είναι Fusiformis Hizikia.Το Hijiki είναι πράσινοκαφετή στο χρώμα και μετά από τη συλλογή, βράζεται και ξηραίνεται για να πωληθεί υπό μορφή ξηρού hijiki.Το ξηρό επεξεργασμένο h..
  • Φύκια WAKAME ΒΙΟ
    Φύκια WAKAME ΒΙΟ ..
  • ΦΥΚΙΑ NORI ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ 17gr Μακροβιοτικά - Φύκια
    NORI έτοιμα φύκια για Σούσι. Τα Nori είναι αποξηραμένα και ψημένα φύκια, από τα κόκκινα φύκια Πορφύρας. Τα Nori  χρησιμοποιούνται σε πολλά πιάτα σούσι και ως κάλυμμα ή καρύκευμα για διάφορα πιάτα ζυμαρικών, περιτυλιγμάτων κλπ. Ιδανικό για σούπα με φύκια και μπάλες ρυζιού. Τα φύκια NO..
  • ΦΥΚΙΑ DULSE 50gr Μακροβιοτικά - Φύτρα
    Τα φύκια Dulse (Palmaria palmata) έχουν κόκκινο και μπλε χρώμα και μοιάζουν με το σχήμα γαντιού. Έχουν 15 - 30 cm μήκος και 15 εκατοστά πλάτος. Περιέχουν εξαιρετικά υψηλές ποσότητες ιωδίου, και είναι πλούσια σε μαγγάνιο, κάλιο και σίδηρο. Περιέχουν επίσης ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκό, χρώμιο, ψευδάργυρ..