Γλυκά

Γλυκά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ ΜΙΚΡΟ 240ΓΡ Γλυκά
  ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ (ΖΕΑ) ΒΙΟ   Ο κουραμπιές είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα, όπως το μελομακάρονο, και που συνήθως παρασκευάζεται τα Χριστούγεννα. Το όνομά του προέρχεται από το τουρκικό Ku..
 • ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΟ 380ΓΡ Γλυκά
  ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ (ΖΕΑ) ΒΙΟ    Ο κουραμπιές είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα, όπως το μελομακάρονο, και που συνήθως παρασκευάζεται τα Χριστούγεννα. Το όνομά του προέρχεται από το τουρκικό Ku..
 • ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΒΙΟ 270ΓΡ
  ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΣΑΜΟΥ ΒΙΟ  Το πιο αγαπημενό γλυκό του καλοκαιριού, με την μαστιχωτή του υφή και την υπέροχη γλύκα του, φτιάχνεται πανεύκολα με τα πιο απλά υλικά και μπορείτε να το απολαύσετε τώρα από την ΒΙΟΣΑΜΟΣ Το δροσερό υποβρύχιο συνοδεύει, χρόνια τώρα, τα πιο ζεστά απογεύματα του κ..
 • ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ ΒΙΟ 270ΓΡ
  Το πιο αγαπημενό γλυκό του καλοκαιριού, με την μαστιχωτή του υφή και την υπέροχη γλύκα του, φτιάχνεται πανεύκολα με τα πιο απλά υλικά και μπορείτε να το απολαύσετε τώρα από την ΒΙΟΣΑΜΟΣ Το δροσερό υποβρύχιο συνοδεύει, χρόνια τώρα, τα πιο ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού! Kατάλευκο και αρωματικό, αυτ..
 • ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΒΙΟ 270ΓΡ
  ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥ ΒΙΟ  Το πιο αγαπημενό γλυκό του καλοκαιριού, με την μαστιχωτή του υφή και την υπέροχη γλύκα του, φτιάχνεται πανεύκολα με τα πιο απλά υλικά και μπορείτε να το απολαύσετε τώρα από την ΒΙΟΣΑΜΟΣ Το δροσερό υποβρύχιο συνοδεύει, χρόνια τώρα, τα πιο ζεστά απογεύματα του κ..