Γλυκά

Γλυκά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ ΜΙΚΡΟ 240ΓΡ Γλυκά
  ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ (ΖΕΑ) ΒΙΟ   Ο κουραμπιές είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα, όπως το μελομακάρονο, και που συνήθως παρασκευάζεται τα Χριστούγεννα. Το όνομά του προέρχεται από το τουρκικό Ku..
 • ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΟ 380ΓΡ Γλυκά
  ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ (ΖΕΑ) ΒΙΟ    Ο κουραμπιές είναι ένα χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα, όπως το μελομακάρονο, και που συνήθως παρασκευάζεται τα Χριστούγεννα. Το όνομά του προέρχεται από το τουρκικό Ku..
 • ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ ΜΙΚΡΟ 290ΓΡ Γλυκά
   ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ από ΔΙΚΟΚΚΟ (ΖΕΑ)  χωρίς ζάχαρη  Οι γνώμες για επιτυχημένα μελομακάρονα διίστανται .Σ’ άλλους αρέσουν πολύ σιροπιασμένα, σ’ άλλους τριφτά , σ’ άλλους μαλακά σ’ άλλους σχετικά σκληρά.  Το λόγο γι αυτές τις παραλλαγές τον έχει περισσότερο το μέλωμα παρά τα υλικά που..
 • ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΟ 450ΓΡ Γλυκά
   ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ από ΔΙΚΟΚΚΟ (ΖΕΑ) ΒΙΟ  χωρίς ζάχαρη  Οι γνώμες για επιτυχημένα μελομακάρονα διίστανται .Σ’ άλλους αρέσουν πολύ σιροπιασμένα, σ’ άλλους τριφτά , σ’ άλλους μαλακά σ’ άλλους σχετικά σκληρά.  Το λόγο γι αυτές τις παραλλαγές τον έχει περισσότερο το μέλωμα παρά τα υλικά..