Μπισκότα

Μπισκότα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ BIOBREAK ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ 150ΓΡ Μπισκότα
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ 100% ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ Μπισκότα με βάση το αλέυρι ντίνκελ και γλυκαντική ουσία τον χυμό μήλου και αχλαδιού. Χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ * αλέυρι ντίνκελ, συμπυκνωμένος χυμός μήλου *, ηλιέλαιο *, σιρόπι ρυζιού και βύνη κριθαριού, συμπυκνωμένος χυμός αχλαδιού *, αλεύρι ρυ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΖΩΑΚΙΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ 150ΓΡ Μπισκότα
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΖΩΑΚΙΑ 150γρ ΒΙΟ .....χωρίς ζάχαρη Μπισκοτάκια Ντίνκελ με διάφορα σχήματα από ζωάκια.  Μια υγιεινή και τραγανή λιχουδιά για τους μικρούς μας φίλους. Ο ιδανικός συνδυασμός του αλευριού ντίνκελ με την ελαφριά γέυση της βρώμης και το φρουτώδες άρωμα του πορτοκαλιού θα μείνει ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΙΟ 150ΓΡ Μπισκότα
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 150γρ ΒΙΟ .....χωρίς ζάχαρη Μπισκοτάκια Ντίνκελ με διάφορα σχήματα από αυτοκινητάκια.  Μια υγιεινή και τραγανή λιχουδιά για τους μικρούς μας φίλους. Ο ιδανικός συνδυασμός του αλευριού ντίνκελ με την ελαφριά γέυση της βρώμης και την υπέροχη σοκολατένια γ..
 • Μπισκότα φρούτων karibix ΒΙΟ 150ΓΡ Μπισκότα
   ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ KARIBIX 150gr ΒΙΟ VEGAN Τραγανά μπισκοτάκια βρώμης χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γαλακτοκομικά πρόσθετα (vegan) με 20% προσθήκη από βιολογικά φρούτα για τους μικρούς μας φίλους και όχι μονο σε σχήματα από ζωάκια του βυθού. Ποιος είπε ότι το υγιεινό φαγητό δεν είναι διασκ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ ΒΙΟ 210ΓΡ Μπισκότα
  Μπισκότα Βρώμης είναι μπισκότα με νιφάδες βρώμης γάλα ρυζιού χωρίς ζάχαρη προϊόν Fior Di Loto Ιταλια. ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ ΒΙΟ 6Χ33ΓΡ Μπισκότα
  ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ (6x30gr) Τα μπισκότα αυτά γίνονται αλεύρι ντίνκελ, χωρίς σιτάρι, χωρίς γάλα, ζάχαρη, αυγά, μαγιά, λεκιθίνη σόγιας, είναι επίσης μια υγιή πηγή φυτικών ινών. Η προσιτή οικογενειακή συσκευασία περιέχει 6 ατομικά συσκευασμένα σνακ, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΥΡΤΙΛΟ ΒΙΟ 6 Χ 33ΓΡ Μπισκότα
  ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΟ (6x30g) Τα μπισκότα γίνονται με αλεύρι ντίνκελ, χωρίς σιτάρι, γάλα, ζάχαρη, αυγά, μαγιά, λεκιθίνη σόγιας. Η προσιτή οικογενειακή συσκευασία περιέχει 6 ατομικά συσκευασμένα σνακ, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή, σε τα σχολικά γεύματα, στο γραφ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ 6 Χ 30ΓΡ Μπισκότα
  Μπισκότα ντίνκελ με γέμιση κακάο , χωρίς αυγά.  ..