Κρουασάν

Κρουασάν

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΚΕΤΟ Βιο 35ΓΡ
  ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ 35γρ ΒΙΟ Η παραδοσιακή συνταγή για αυθεντικό ιταλικό κρουασάν της οικογένειας Fraccaro έρχεται και συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Αφράτο κρουασάν αποτελεί το καλύτερο σνακ για τους μικρούς μας φίλους στο σχολείο ή οποιαδήποτε ώρα της μέρας σαν υγιεινό κολατσιό. Προιόν Fracca..
 • Κρουασάν με Σοκολάτα Βιο 45gr
  Κρουασάν με Σοκολάτα Βιο 45gr Η παραδοσιακή συνταγή για αυθεντικό ιταλικό κρουασάν με σοκολάτα της οικογένειας Fraccaro έρχεται και συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Αφράτο κρουασάν με γέμιση σοκολάτας αποτελεί το καλύτερο σνακ για τους μικρούς μας φίλους στο σχολείο ή οποιαδήποτε ώρα της μέρας σ..
 • Κρουασάν Ντίνκελ με Βερύκοκο Vegan Βιο 45gr
  ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΟ VEGAN 45ΓΡ ΒΙΟ  Η παραδοσιακή συνταγή με βάση το αλεύρι ντίνκελ (αγριοσίταρο) που το κάνει πιο εύπεπτο για αυθεντικό ιταλικό κρουασάν της οικογένειας Fraccaro έρχεται και συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Αφράτο κρουασάν με γέμιση βερύκοκου αποτελεί το καλύτερο σνα..
 • ΚΡΟΥΑΣΑΝ Ντίνκελ σκέτο Vegan Βιο 35gr
  ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΝΤΙΝΚΕΛ VEGAN 35gr ΒΙΟ Η παραδοσιακή συνταγή με βάση το αλεύρι ντίνκελ (αγριοσίταρο) που το κάνει πιο εύπεπτο για αυθεντικό ιταλικό κρουασάν της οικογένειας Fraccaro έρχεται και συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Αφράτο κρουασάν αποτελεί το καλύτερο σνακ για τους μικρούς μας φίλους στο..