Γκοφρέτες

Γκοφρέτες

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΒΙΟ 125gr
  ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 125gr ΒΙΟ Αυτές οι τραγανές γκοφρέτες ψήνονται αυστηρά σύμφωνα με την κλασική συνταγή στην Ιταλία και γεμίζουν με λεπτή κρέμα φουντουκιού. Όλα τα συστατικά προέρχονται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Αυτά επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται αμέσως. Αποτελούν ένα υπ..
 • ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙ-ΒΑΝΙΛΙΑ ΒΙΟ 125gr
  ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΛΕΜΟΝΙ ΒΑΝΙΛΙΑ 125gr ΒΙΟ Αυτές οι τραγανές γκοφρέτες ψήνονται αυστηρά σύμφωνα με την κλασική συνταγή στην Ιταλία και γεμίζουν με λεπτή κρέμα λεμονιού βανίλιας. Όλα τα συστατικά προέρχονται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Αυτά επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται αμέσως. ..
 • Γκοφρέτες σοκολάτα γάλακτος ΒΙΟ 100gr Γκοφρέτες
  Γκοφρέτες σοκολάτα γάλακτος ΒΙΟ 100gr Μικρές τραγανές λεπτές απολαυστικές γκοφρέτες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος αποτελούν ένα υπερόχο γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της μέρας. Αυτή η υπέροχη σοκολατολιχουδιά Θα ικανοποιήσει με την καταπληκτική της γεύση μικρούς και μεγάλους. Διατηρείτε σε δρο..
 • Γκοφρέτες μαύρη σοκολάτα ΒΙΟ 100gr Γκοφρέτες
  Γκοφρέτες μαύρη σοκολάτα ΒΙΟ 100gr  Μικρές τραγανές λεπτές απολαυστικές γκοφρέτες με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας αποτελούν ένα υπερόχο γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της μέρας. Αυτή η υπέροχη σοκολατολιχουδιά Θα ικανοποιήσει με την καταπληκτική της γεύση μικρούς και μεγάλους. Διατηρείτε σε δροσ..