Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan

Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φυσικό
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φυσικό 500gr χωρίς ζάχαρη Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα επιδόρπια γιαουρτιού Koko εχουν ζων..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φράουλα
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φράουλα  Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετική φράουλα. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα επιδόρπια ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα βατόμουρο
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα βατόμουρο Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετικά βατόμουρα. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα επιδόρπια γιαουρτ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα ροδάκινο & Φρούτα πάθους
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα ροδάκινο & Φρούτα πάθους  Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετικά ροδάκινα και φρούτα πάθους. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά κ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα & Λεμόνι
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα & Λεμόνι  2x125gr Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετικά λεμόνια. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φυσικό βιο 125ml  2017
   ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΡΥΔΑΣ φυσικό 125ml ΒΙΟ χωρίς ζάχαρη Η μεγάλη περιπέτεια του Abbot Kinney ξεκίνησε με το COCO START. Η κρεμώδης υφή του, η απαλή γεύση του γάλακτος καρύδας, και η φρέσκια ​​γεύση του γιαουρτιού ... μας έκανε να το ερωτευτούμε με την μία. Είναι φρέσκο διατηρείτε στο ψυγείο είναι φυτ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα με μπανάνα & μύρτιλο βιο 125ml 2017
  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΡΥΔΑΣ μύρτιλο μπανάνα 125ml ΒΙΟ χωρίς ζάχαρη Φρέσκο γιαούρτι από γάλα καρύδας με γεύση από μύρτιλο και μπανάνα COCO START χωρίς προσθήκη ζάχαρης και γλυκαντικών. Η κρεμώδης υφή του, η απαλή γεύση του γάλακτος καρύδας, και η φρέσκια ​​γεύση του γιαουρτιού με την προσθήκη φρούτων ... μας ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού αμύγδαλο φυσικό βιο 125ml 2017
  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ φυσικό 125ml χωρίς ζάχαρη ΒΙΟ Το πρώτο φυτικό, βιολογικό, φρέσκο γιαούρτι αμυγδάλου ALMOND START στην Ελλάδα είναι γεγονός Το αμύγδαλο είναι μια φρέσκια γευστική, νόστιμη νέα εναλλακτική λύση για το γιαούρτι. Φτιαγμένο από βιολογικά αμύγδαλα της Σικελίας, είναι χωρίς λακτόζη και..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού αμύγδαλο μπανάνα βιο 125ml 2017
  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ μπανάνα 125ml ΒΙΟ χωρίς ζάχαρη Βιολογικό, φυτικό 100% vegan φρέσκο γιαούρτι αμυγδάλου με μπανάνα ALMOND START χωρίς προσθήκη ζάχαρης και γλυκαντικών. Το αμύγδαλο είναι μια φρέσκια γευστική, νόστιμη νέα εναλλακτική λύση για το γιαούρτι. Φτιαγμένο από βιολογικά αμύγδαλα της Σικελί..