Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan

Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φυσικό
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φυσικό 500gr χωρίς ζάχαρη Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα επιδόρπια γιαουρτιού Koko εχουν ζων..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φράουλα
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα φράουλα  Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετική φράουλα. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα επιδόρπια ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα βατόμουρο
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα βατόμουρο Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετικά βατόμουρα. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα επιδόρπια γιαουρτ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα ροδάκινο & Φρούτα πάθους
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα ροδάκινο & Φρούτα πάθους  Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετικά ροδάκινα και φρούτα πάθους. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά κ..
 • Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα & Λεμόνι
  Επιδόρπιο γιαουρτιού καρύδα & Λεμόνι  2x125gr Η πραγματική απόλαυση λέγεται καρύδα και έρχεται να μας ξετρελάνει με τα υπέροχα επιδόρπια γιαουρτιού ΚΟΚΟ σε συνδυασμό με εξαιρετικά λεμόνια. Δοκιμάστε και εσείς τα νόστιμα Koko που δεν περιεχούν ζωικά και δεν έχουν λακτόζη και σόγια Τα..
 • Επιδόρπιο σόγιας καρύδα ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας καρύδα ΒΙΟ 500gr Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι.Χωρίς ζάχαρη αλλά Χωρίς έκπτωση στη γεύση. Μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το πρωί σε μούσλι για ένα υπέροχο πρωινό η με φρούτα. Προιόν vegan χωρίς γλου..
 • Επιδόρπιο σόγιας καρύδα εξωτικά φρούτα ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας καρύδα εξωτικά φρούτα ΒΙΟ 500gr Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι. Μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το πρωί σε μούσλι για ένα υπέροχο πρωινό η με φρούτα. Προιόν vegan χωρίς γλουτένη. Διατηρείτε στο ..
 • Επιδόρπιο σόγιας φυσικό ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας φυσικό ΒΙΟ 500gr Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι.Χωρίς ζάχαρη αλλά Χωρίς έκπτωση στη γεύση. Μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το πρωί σε μούσλι για ένα υπέροχο πρωινό η με φρούτα. Προιόν vegan χωρίς γλου..
 • Επιδόρπιο σόγιας φυσικό ΒΙΟ 4Χ125gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας φυσικό ΒΙΟ 4Χ125gr Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι.Χωρίς ζάχαρη αλλά Χωρίς έκπτωση στη γεύση. Μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το πρωί σε μούσλι για ένα υπέροχο πρωινό η με φρούτα. Προιόν vegan χωρίς γλ..
 • Επιδόρπιο σόγιας Lime Μελισσόχορτο ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας Lime Μελισσόχορτο ΒΙΟ 500gr Η υπέροχη γεύση του Lime και του μελισσόχορτου σε συνδυασμό με την σόγια μας προσφέρει αυτό το απολαυστικό γιαούρτι σόγιας (επιδόρπιο).Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι.  Μπορείτε να το απολαύσετε οποια..
 • Επιδόρπιο σόγιας αμύγδαλο ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας αμύγδαλο ΒΙΟ 500gr Η υπέροχη γεύση της αυθεντικής αμυγδάλου σε συνδυασμό με την σόγια μας προσφέρει αυτό το απολαυστικό γιαούρτι σόγιας (επιδόρπιο).Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι. Χωρίς ζάχαρη αλλά Χωρίς έκπτωση στη γεύση. Μπορ..
 • Επιδόρπιο σόγιας βανίλια ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας βανίλια ΒΙΟ 500gr Η υπέροχη γεύση της αυθεντικής βανίλιας burbon σε συνδυασμό με την σόγια μας προσφέρει αυτό το απολαυστικό γιαούρτι σόγιας (επιδόρπιο).Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι.  Μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή τ..
 • Επιδόρπιο σόγιας φρούτα δάσους ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας φρούτα δάσους ΒΙΟ 500gr ..
 • Επιδόρπιο σόγιας μύρτιλο ΒΙΟ 500gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας μύρτιλο ΒΙΟ 500gr  Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για γιαούρτι.Χωρίς ζάχαρη αλλά Χωρίς έκπτωση στη γεύση. Μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το πρωί σε μούσλι για ένα υπέροχο πρωινό η με φρούτα. Προιόν vegan χωρίς γ..
 • Επιδόρπιο σόγιας αρώνια φρούτα πάθους ΒΙΟ 4Χ125gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας αρώνια φρούτα πάθους ΒΙΟ 4Χ125gr Εχετε πάθος για την φυτική διατροφή;  Αφήστε τον εαυτό σας και θα εκπλαγείτε από αυτή την έκρηξη γεύσεων. Τα φρούτα πάθους και η αρωνία προσδίδουν σε αυτό το φυτικό εναλλακτικό γιαούρτι σόγιας μια μοναδική και φρουτώδη γεύση. Αφήστε τον εαυτ..
 • Επιδόρπιο σόγιας ροδάκινο μάνγκο ΒΙΟ 4Χ125gr Επιδόρπια Γιαουρτιού Vegan
  Επιδόρπιο σόγιας ροδάκινο μάνγκο ΒΙΟ 4Χ125gr ..