Παγωτά

Παγωτά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα υγείας
  ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΡΥΖΙΟΥ 120gr ΒΙΟ Είναι γεγονός ότι η σειρά παγωτών BON ICE είναι απολαυστική αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το ξυλάκι με μαύρη σοκολάτα πραγματικά τα σπάει. Για τους απανταχού λάτρεις του ποιοτικού παγωτού vegan,χορτοφάγων ή όλων των υπολοιπών το ξυλάκ..
 • Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα αμύγδαλο S.C ΒΙΟ
  Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα αμύγδαλο S.C ΒΙΟ ..
 • Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα γάλακτος ρυζιού ΒΙΟ
  Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα γάλακτος ρυζιού ΒΙΟ Πραγματικά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί όλη η μαγεία ενός ποιοτικού vegan παγωτού να κρύβεται σε ένα ξυλακι 120γρ. Για τους απανταχού λάτρεις του ποιοτικού παγωτού vegan,χορτοφάγων ή όλων των υπολοιπών το ξυλάκι BON ICE αποτελεί πρόκληση με την γ..
 • Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα υγείας ρυζιού ΒΙΟ
  Παγωτό ξυλάκι σοκολάτα υγείας ρυζιού ΒΙΟ ..
 • Παγωτό ξυλάκι ρυζιού μαύρη Σοκολάτα 73% κακάο nibs ΒΙΟ
  ΠΑΓΩΤΟ ΡΥΖΙΟΥ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 73% & ΚΑΚΑΟ NIBS 80γρ ΒΙΟ Το πιο ιδιαίτερα ποιοτικό ξυλάκι της σειράς BON ICE είναι αυτό με κύριο χαρακτηριστικό εκτός την υπέροχη επικάλυψη με μαύρη σοκολάτα απ' έξω είναι και οι καρποί από ωμό κακάο (cacao nibs) που περιέχει. Πραγματικά κανείς δεν θα μπορούσε ν..
 • Παγωτό ρυζιού βανίλια κύπελο
  ΠΑΓΩΤΟ ΡΥΖΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΥΠΕΛΟ 500ΓΡ ΒΙΟ Υπέροχη και απολαυστική γεύση  βανίλιας με βάση το ρύζι το παγωτό BON ICE κάνει την διαφορά αυτό το καλοκαίρι. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προιόντων αυτό το καλοκαίρι και θα ταξιδέψετε στον υπέροχο κόσμο των προιόντων χωρίς ζωικά συστ..
 • Παγωτό ρυζιού σοκολάτα κύπελο BIO
  ΠΑΓΩΤΟ ΡΥΖΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΥΠΕΛΟ 500ΓΡ ΒΙΟ Υπέροχη και απολαυστική γεύση  σοκολάτας με βάση το ρύζι το παγωτό BON ICE κάνει την διαφορά αυτό το καλοκαίρι. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προιόντων αυτό το καλοκαίρι και θα ταξιδέψετε στον υπέροχο κόσμο των προιόντων χωρίς ζωικά συ..
 • Επιδόρπιο παγωτού καρύδα φράουλα
   Επιδόρπιο παγωτού καρύδα φράουλα   Τα παγωτά Coco Frost έχουν κρεμώδη υφή,απαλή γεύση γάλακτος καρύδας και φρέσκο ​​λάκτισμα των καλλιεργειών γιαουρτιού, αλλά το πιο σημαντικό πλεονεκτημά τους είναι η ονειρική δροσερή τους γεύση. Το Coco Frost παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμ..
 • Επιδόρπιο παγωτού καρύδα φράουλα ΒΙΟ
  Επιδόρπιο παγωτού καρύδα φράουλα ΒΙΟ Τα παγωτά Coco Frost έχουν κρεμώδη υφή,απαλή γεύση γάλακτος καρύδας και φρέσκο ​​λάκτισμα των καλλιεργειών γιαουρτιού, αλλά το πιο σημαντικό πλεονεκτημά τους είναι η ονειρική δροσερή τους γεύση. Το Coco Frost παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συσ..
 • Επιδόρπιο παγωτού αμυγδάλου 110ml Παγωτά
  Επιδόρπιο παγωτού αμυγδάλου  BIO 110ml ..
 • Επιδόρπιο παγωτού καρύδα κακάο ΒΙΟ
  Επιδόρπιο παγωτού καρύδα  κακάο  ΒΙΟ Τα παγωτά Coco Frost έχουν κρεμώδη υφή,απαλή γεύση γάλακτος καρύδας και φρέσκο ​​λάκτισμα των καλλιεργειών γιαουρτιού, αλλά το πιο σημαντικό πλεονεκτημά τους είναι η ονειρική δροσερή τους γεύση. Το Coco Frost παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα ..
 • Επιδόρπιο παγωτού καρύδα κακάο ΒΙΟ
  Επιδόρπιο παγωτού καρύδα  κακάο ΒΙΟ  Τα παγωτά Coco Frost έχουν κρεμώδη υφή,απαλή γεύση γάλακτος καρύδας και φρέσκο ​​λάκτισμα των καλλιεργειών γιαουρτιού, αλλά το πιο σημαντικό πλεονεκτημά τους είναι η ονειρική δροσερή τους γεύση. Το Coco Frost παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα ..
 • Επιδόρπιο παγωτού ξυλάκι καρύδας με επικάλυψη μαύρη σοκολάτα 3Χ100ml Παγωτά
   Επιδόρπιο παγωτού ξυλάκι καρύδας με επικάλυψη μαύρη σοκολάτα 3Χ100ml ..