Γάλα βρεφικό & Τσάι

Γάλα βρεφικό & Τσάι

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ Νο.1 ΑΠΟ 0-6 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ 400gr Γάλα βρεφικό & Τσάι
  Από τη γέννηση 400 g Χρήση Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση και μετά, ή στην αλλαγή από το θηλασμό . Εύπεπτο , χωρίς γλουτένη , χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Προδιαγραφές Συστατικά : Ξαφρισμένο  γάλα ** (Γερμανία) , ορός γάλακτος σε σκόνη * εν μέρει  απιονισμένο , φυτικά έλαι..
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ Νο.2 ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ 600gr
  Συνέχεια της Formula 1 Από τον 6ο μήνα    600 g Χρήση:Κατάλληλο για αντικατάσταση ή προσθήκη στο μητρικό γάλα . Κατάλληλο για την τροφοδοσία με  μπουκάλι , αλλά επίσης για την προετοιμασία των Holle Ολικής Αλέσεως τροφών . Εύπεπτο , χωρίς γλουτένη , χωρίς προσθήκη ζάχαρης. ..
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ Νο.3 ΑΠΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΙΟ 600gr Γάλα βρεφικό & Τσάι
  Βιολογικό Γάλα 3 Από τον 10ο μήνα 600 g Χρήση Κατάλληλο για αντικατάσταση ή προσθήκη στο μητρικό γάλα . Εύκολα αποδεκτό κατά την αλλαγή από άλλους τύπους γάλακτος . Κατάλληλο για την τροφοδοσία με  μπουκάλι , αλλά επίσης για την προετοιμασία Holle Ολικής Αλέσεως τροφής . Εύπεπτ..
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ Νο.4 ΑΠΟ 12 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ 600gr Γάλα & Τσάι
  Βιολογικό  Γάλα 4 Από τον 12ο μήνα 600 g Χρήση Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 12 μηνών ως συνέχεια σε οποιοδήποτε άλλο βρεφικό γάλα. Κατάλληλο για τα μωρά και για όλη την οικογένια γενικότερα.Στα πλαίσια εφαρμογής μιας ισορροπημένης διατροφής για την παρασκευή διαφόρων κρεμώ..
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΕΩΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ 400gr
  ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΕΩΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνεχίσουμε μετά το θηλασμό ή μετά τη χρήση της Holle Formula 1 ή 2. Το Holle Κατσικίσιο Γάλα μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας ισορροπημένης, μικτής διατροφής με μπουκάλι ή σε χυλό για να καλύψει τις αυξα..
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ 400gr Γάλα βρεφικό & Τσάι
  ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνεχίσουμε μετά το θηλασμό ή μετά τη χρήση της Holle Formula 1 ή 2. Το Holle Κατσικίσιο Γάλα μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας ισορροπημένης, μικτής διατροφής με μπουκάλι ή σε χυλό για να καλύψει τις ..
 • ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΒΙΟ 400gr
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ No 3 ΑΠΟ ΤΟΝ 10ο ΜΗΝΑ              Η  παιδική τροφή με βάση το κατσικίσιο γάλα Νο3 είναι κατάλληλη για παιδιά από 10 μηνών μέχρι και το τέλος του τρίτου έτος , της ηλικίας τους ,ως μέρος μιας μεικτής δ..
 • ΤΣΑΪ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΟ 30gr Γάλα βρεφικό & Τσάι
  Βιολογικό τσάι για παιδιά  Από της 2η εβδομάδα  30 g  Βιολογικό προϊόν Χρήση  Το Holle Βιολογικό τσάι για το μωρό είναι κατάλληλο για βρέφη από τις 2 εβδομάδες και μετά.Τα βότανα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και έχουν μια ευδιάθετη και χαλαρωτική επίδραση και το τσάι είναι νό..